Villeroy en Boch toilet technologieën

Villeroy en Boch toilet technologieën

Reading Time: 3 minutes

De villeroy en Boch toilet technologieën, zijn de beste innovaties van het moment. Villeroy en Boch zijn immers meer dan 100 jaar marktleider in de badkamerindustrie. Dit merk staat bekend voor innovatief te zijn, en hoge kwaliteit badkamerproducten produceren. Bovendien zijn zij de experts in keramiek. Door middel van dit artikel wil Superbath u een overzicht geven over de verschillende technologieën en u helpen bij de aankoopsbeslissing.

Ter illustratie de verschillende Villeroy en Boch toilet technologieën op een rijtje.

  1. CeramicPlus
  2. twistFlush
  3. DirectFlush
  4. AntiBac
  5. ViFresg
  6. Quickrelease

Ceramicplus

Een toilet moet eenvoudig schoon te maken zijn. Bij Villeroy en Boch hebben ze hierover nagedacht. Dit is de eerste technologie Villeroy en Boch CeramicPlus. Dit is een van de vele Villeroy en Boch technologieën die er voor zorgen voor een optimale kwaliteit en minimaal onderhoud. Deze technolgie is gemaakt van een keramische laag op uw toilet die ervoor zorgt dat de achtergebleven vuilresten weg te spoelen. 

Bijvoorbeeld, de afbeelding hieronder is een Villeroy en Boch Subway 3.0 toilet in combinatie met de verschillende villeroy en Boch toilet technologieën. Hierbij is de CeramicPlus en de TwitsFlush gecombineerd. Meer hierover onder de afbeelding. 

Villeroy en Boch technolgie CeramicPlus, een wit toilet op een bruine achtergrond
TwistFlush Technologie

Villeroy en Boch toilet technologieën: TwistFlush en Directflush

Twistflush

De tweede innovatie die in de kijker is gezet, de Villeroy en Boch TwistFlush. Deze technologie is vaak gecombineerd met de CeramicPlus. Dit is een innovatie die ervoor zorgt dat de toiletborstel verleden tijd is.

De TwistFlush is een toiletspoeling systeem die werkt met twee spoelingen. Een kleine en grote spoeling die ervoor zorgen dat er krachtige waterwerveling is. De Twistflush is waterbesparend en beter voor het milieu , en voor de portemenee. Vaak hebben toilleten van die irritante geluiden bij het doorspoelen. Bij de TwistFlush komt die niet meer voor. Deze technolgie is ruisloos.

DirectFlush

De derde technolgie is een krachtige innovatie die ervoor zorgt dat vuil en bacteriën zich niet ophopen. Namelijk de Directflush. Deze innovatie is een randloossysteem dat er voor gaat zorgen dat de hele toiletpot gereinigd is. Dit efficient systeem van Villeroy en Boch verbruikt minimaal water

Lees meer over deze technologie in dit blog artikel: “DirectFlush“.

Antibac

Bovendien heeft Villeroy en Boch niet alleen een laag bedacht die het schoonmaken vereenvoudigd. De Villeroy en Boch AntiBac-laag zorgt ervoor dat bacteriën vermeden is. Het is een antibacteriële laag. Hiermee is 99,9% van de bacteriën vermeden, maar is er een minder risico voor de gezondheid.

Vandaar dat niet alleen de toiletten worden uitgerust met de Antibac technolgie, De Villeroy en Boch wastafel uit bepaalde series zijn uitgerust met de Antibac serie. 

Vifresh

De Villeroy en Boch Vifresh technologie, deze zal ervoor zorgen dat er namelijk altijd een frisse geur is. Dit is een toiletblokje dat geïntegreerd is in een Villeroy en Boch toilet. Deze innovatie van Villeroy en Boch is hygiënisch. Dit toiletblokje wordt optimaal gebruikt en is er geen verspilling.

Lees meer hierover “ViFresh“.

Quickrelease

De Quickrelease helpt met het schoonmaken van het toilet. Deze technolgie brengt de Villeroy en Boch toiletbril naar omhoog, waardoor het reinigen van het toilet eenvoudiger wordt.

Tot slot, hopelijk heeft u iets bijgeleerd van dit artikel. Heeft u nood aan meer informatie of heeft u een vraag. Schrijf een berichtje in de commentaar sectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.