De beste softclose wc bril van 2022

De beste softclose wc bril van 2022

Reading Time: 3 minutes

In dit artikel willen wij u de beste softclose wc bril van dit moment geven. Wij willen u redenen geven om dit product te overwegen. Heeft u weleens een moment gehad dat u schrok toen u van het toilet afkwam vanwege het geluid? Dit zal komen doordat u de toiletbril heeft laten vallen en deze een hard geluid maakte. 

De softclose wc bril

Dankzij een toiletzitting met soft-close functie zult u dit probleem nooit meer hebben. Met een ingebouwd systeem zakt de toiletbril langzaam naar beneden en sluit hij vanzelf.

Deze toiletzitting is perfect voor huizen met grote gezinnen. Aangezien de toiletzitting langzaam sluit, beschadigt hij de zitting niet.

Bovendien gaat hij bijna een hele levensduur mee, en hoeft u hem niet zo snel te vervangen als een gewone zitting. Wanneer u de toiletzitting te hard raakt, scheurt de zitting en is hij niet meer zo comfortabel als hij in het begin was.

Een soft-close toilet is precies hetzelfde als een normaal toilet. Voordat u een toiletzitting koopt, moet u weten wat de hartafstand is. Dit is de afstand tussen de bevestigingsgaten en de toiletpot. Wij, bij Superbath kunnen u hierbij helpen door ons artikel “Toiletbril Kopen: Waar Op Letten?“. Heb je nog vragen of tips voor ons? Aarzel dan niet om hieronder een opmerking achter te laten. Wij horen graag van je!

Een softclose toiletzitting komt voor in verschillende designs en materialen. Het is dus een toiletbril voor iedereen.

Softclose WC bril met een wit toilet op een betegelde achtergrond en grijze vloer

Villeroy en Boch WC Bril Softclose

Villeroy en Boch blijft een topmerk in de badkamerbranche. Daarom maken zij ook gebruik van de Softclose techniek. V&B heeft verschillende series die gebruik maken van deze functie, zoals de O.Novo serie, Subway, Architecture en nog veel meer. Villeroy en Boch maakt niet alleen gebruik van deze functie maar ook van de verschillende technologieën.

De beste Villeroy en Boch WC Bril Softclose is die uit de O.Novo reeks. Deze heeft een D-vormig formaat. Gemaakt van Duroplast en is comfortabel. Tot slot, is het uitgerust met de Quickrelease technologie.

Een gesloten witte wc bril op een witte achtergrond.

Duravit WC Bril Softclose

Duravit is een bekend designmeubelbedrijf. Ze werken samen met verschillende designers om hun producten zo mooi en elegant mogelijk te maken, maar ook duurzaam en praktisch. Dit komt ook terug bij hun Duravit toilet en Duravit WC Bril collectie.

Hun collectie van soft-close toiletzittingen bestaat meestal uit een D-vorm en is gemaakt van Duroplast. Ook met de toiletzitting van de Starck collectie. In samenwerking met Phillipe Starck hebben ze een heel gamma van tijdloze producten. Uitgerust voor de meer monderne woningen.

een wit toiletbril van Allibert op een witte achtergrond;

Allibert Softclose WC Bril

De Allibert WC bril heeft een wijde collectie. Dat betekent dat iedereen wel een toiletzitting kan vinden voor zijn of haar toilet. De beste softclose toiletbril van Allibert is de Rainbow WC bril. Deze is ook te zien op de afbeelding hiernaast.

Deze toiletzitting heeft een D-vormig ontwerp en is gemaakt met roestvrijstalen metalen scharnieren. Deze toiletzitting is niet universeel en past alleen op de voorziene toiletten. Hij is gemakkelijk te installeren en dus ook gemakkelijk schoon te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.