Frequently Asked Questions

Reading Time: < 1 minute

Onze Frequently asked questions! Helpen je als je hulp nodig, advies of een vraag hebt. Lees dus zeker verder!

Deze Frequently asked questions bevat de meest gestelde vragen en een samenvatting van welke (technische) informatie je nodig hebt als je iets aan onze Superbath experts vraagt. Zo kunnen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Hieronder vind je algemene vragen over ons.

Dit zijn de meest gestelde algemene vragen, het kan dus zo zijn dat jouw vraag er niet tussen staat. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice doormiddel van de contact details bij vraag 6.

Algemeen (General)

Superbath.nl maakt deel uit van iSi GmbH, een online distributiebedrijf dat in 2012 in Duitsland is opgericht. Wij verkopen hoge kwaliteit badkamerproducten van merken die wereldwijd bekend zijn tegen zeer concurrerende prijzen. Meer weten? klik dan hier

Via onze online winkel bieden wij meer dan 200.000 producten aan. Dit zijn vooral badkamer producten maar we verkopen ook accessoires en producten voor in de keuken.

Wij verkopen alleen online en hebben dus geen showroom.

Wij verkopen meer dan 40 Topmerken. Hierbij kun je denken aan merken als Grohe, Hansgrohe, Geberit, Allibert, SFA en nog veel meer!

Ons magazijn staat in Duitsland omdat we nauw samenwerken met grote Duitse merken. De producten worden direct vanuit ons magazijn geleverd via DPD. Voor grote leveringen gebruiken we Emons Logistics.

Je kunt contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected].

Je kunt ook bellen naar +31858885798.

Onze klanten service is beschikbaar op :

Maandag tot donderdag van 08:30 tot 18:00 en

Vrijdag van 08:30 tot 17:00

Superbath Frequently asked questions.

Heb je moeite met de termen op onze site? Dit zijn vaak termen die specifiek zijn voor de verschillende badkamer producten. Kijk dan even naar onze woordenlijst.

Veel merken hebben in de beschrijving van hun artikelen de technologie die ze ontwikkeld hebben. Wil je meer informatie over deze technologie of welk merk nou eigen technologie heeft ontwikkeld? Neem dan even een kijkje bij merk technologie

Aarzel niet om een beoordeling achter te laten op Trustpilot, wij waarderen dit zeer!