Villeroy en Boch TwistFlush Technologie

Villeroy en Boch TwistFlush Technologie

Reading Time: 3 minutes

De Villeroy en Boch TwistFlush technologie is de nieuwste innovatie toiletspeling. Deze technologie zorgt voor een optimaal spoelresultaat en is ook nog eens uiterst waterbesparend. Met de fysieke kracht van de waterwerveling reinigt het hygiënisch en schoon. Deze innovatieve spoeltechnigke maakt deel uit van de Villeroy en Boch toilet collectie. 

Hoogte punten

  • Nieuwe geinnoveerde grondige en waterbesparende spoeltechnologie.
  • Krachtige waterwerveling.
  • Bespaart tot 19.700 L water per jaar.
  • Bijna borstelloos
  • Praktisch spatvrij en fluisterstil.
  • Bijzonder krachtige conditioner.
  • Een betere doorspoelnorm.
  • Waterwervelingen geven vervuiling nauwelijks een kans.
  • Spoelt bijna de gehele binnenzijde.
waterachtergrond, met een wit hand icoon met een druppel icoon

Waterbesparing

Met maximale werverlkracht en laag waterverbruik zorgt de Twistflush technologie ervoor dat bijna alles weg wordt gespoelt. Deze Villeroy en Boch technologie beschikt over twee spoelvolumes: een kleine spoeling van circa 3 liter, en een grote spoeling van ongeveer 4,5 liter. Een enkele spoeling zorgt er bijna altijd voor volledige reinheid

In het licht van de huidige klimaatcrisis is het voor een duurzaame manier van leven van cruciaal belang om de natuurlijke rijkdommen van de aarde in stand te houden. Vooral omdat er bijvoorbeeld een tekort aan water is. Dat terwijl zoet water maar slechts 3% van het wateroppervlakte is van de aarde. In Europa drogen de watermassa’s op! Met de TwistFlush Technolgie kan ook jij je steentje bijdragen! Met TwistFlush kan bij elke druk op de spoelknop kostbaar water worden bespaard.

Borstelloze toekomst

Dankzij de conische gevormde toiletpot van Villeroy en Boch, met een zeer stijle en ultrazachte wanden. Het krachtig kolkende water is de toiletborstel verleden tijd! Tevens heeft de Villeroy en Boch TwistFlush innovatie nog meer hygiënische voordelen. De spoelbak zonder rand en Villeroy en Boch Ceramicplus zorgen er bijvoorbeeld voor dat het toilet nog gemakelijk schoon te maken is. Daarbij remt de Antibac technologie 99,9% van de bacteriegroei. 

Geruisloze spoeling

De manier waarop het water met een wervelende beweging in de toiletpot stroomt, resulteert in minder lawaai dan bij conventionele toiletten. Dus zelfs van de nachtelijke tochtjes naar het toilet, zul je niets van horen!

Geruisloos spoelen

In combinatie met ViConnect voldoet Subway 3.0 TwistFlush aan de normen DIN 4109 en SIA 181 voor geluidsisolatie, dit is een echt voordeel in de hotel- en woningbouw.

Je vindt onze producten met de TwistFlush technologie op onze website. Neem je tijd en kijk gerust naar alle beschikbare artikelen. De TwistFlush Technologie is onderdeel van de Villeroy en Boch Subway 3.0 collectie. Mocht je vragen hebben of gewoon je mening willen delen, stel gerust een vraag in de opmerkingen. We beantwoorden ze graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.