Villeroy en Boch CeramicPlus

Villeroy en Boch CeramicPlus

Reading Time: 2 minutes

De Villeroy en Boch CeramicPlus technolgie is een van de vele Villeroy en Boch innovaties. Het doel? Om de achtergebleven vuilresten op de keramische oppervlakken makkelijker weg te spoelen, en kalkaanslag te voorkomen. Daarnaast is de technologie resistent tegen huishoudelijke producten, medicijnen en cosmetica. Een Villeroy en Boch belofte: “Optimale kwaliteit, minimaal onderhoud.”.

Bij de CeramicPlus technologie staat hygiëne centraal. Deze producten van Villeroy en Boch hebben als kwaliteit dat ze u tijd en moeite besparen bij het onderleggen, waardoor u meer tijd overhoudt voor andere dingen. Het zorgt ervoor dat uw badkamer altijd schoon en fris is. Dus geen zorgen als een gast naar de badkamer gaat.

Voordelen van CeramicPlus

De Villeroy en Boch producten die gebruik maken van dit voordeel eisen alleen maar een spons of een zachte doek voor onderhoud. Het is beter om die extreem bijtende schoonmaakmiddelen en multifunctionele schoonmaakmiddelen te vermijden. Niet alleen is het beter voor uw oppervlak. U bespaart ook op geld. Mocht er toch vuil blijft zitten, is het mogelijk om schuimproducten te gebruiken en enige tijd te laten zitten.

Hoewel het resistent is tegen bijna alle huishoudelijke middelen, is het echter zeer gevoelig voor middelen zoals chloor. De kwaliteit behouden van jouw huishoudelijke producten is essentieel. Neem daarom deze voorzorgsmaatregel om ze zo lang mogelijk zo goed als nieuw te houden.

De Villeroy en Boch CeramicPlus technolgie komt in vele Villeroy en Boch producten terug. Het kan worden teruggevonden bij het VIlleroy en Boch toilet, en de Villeroy en Boch wastafel. De technolgoiie komt terug in verschillende series. Bijvoorbeeld in de Antheus, Architecture, O. Novo, Subway 2.0, Avento and Venticello.

Villeroy en Boch Venticello collectie
Venticello collectie

Dit product omvat hangende toiletten, randloze toiletten, staande toiletten, hangende wastafels, meubels en sommige opzetwastafels.

Ontdek de selectie op onze website en vraag ons allles wat je wil weten. Laat een reactie achter, We beantwoorden graag al jouw vragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.