De voornaamste Geberit wastafels

De voornaamste Geberit wastafels

Reading Time: 2 minutes

In dit artikel nemen wij u mee in de wereld van de Geberit wastafel. Het merk heeft een hele reeks wastafels. Wij gaan de kenmerken en voordelen voor u op een rijtje zetten, om uw keuze te vergemakkelijken,

Geberit

Geberit is een marktleider in de badkamerbranche. De onderneming werd in 1879 opgericht in een klein stadje in Zwitserland. Na meer dan 100 jaar is Geberit Vandaag, meer dan 100 jaar later, is Geberit uitgebreid over 50 landen en heeft het meer dan 12 000 mensen in dienst. In deze industrie is Geberit marktleider in de productie van Geberit bedieningspaneel en Geberit inbouwreservoir.

Met hun AquaClean toiletten hebben ze het zegel van betaalbaarheid en kwaliteit verdiend. Deze technologie is voor douchewc’s en zorgt ervoor dat u na gebruik van het toilet een verfrissend en schoon gevoel heeft.

Geberit wastafel

Geberit witte wastafel op een houten wastafelmeubel op een grijze achtergrond

iCon

De Icon wastafel is een bekend meubel in de Geberit collectie. De iCon collectie is veelzijdig. Het kan gecombineerd worden naar uw stijl.

De iCon wastafel is modern en strak. Iedereen kan zijn eigen afmetingen aanvragen en een passend badkamermeubel kiezen. Deze wastafel kan afgewerkt worden met het KeraTect® glazuur. Dit zorgt voor een zorgeloze reiniging.

Witte ronde geberit wastafel op een grijze achtergrond

Geberit wastafel Renova

De Geberit Renova wastafel is een elegante wastafel. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en kan ook zonder kraangat gebruikt worden. Alleen als u voor een wandkraan wilt gaan.

Uitgerust met de KeraTect® glazuur, die ervoor gaat zorgen dat het oppervlak langdurig meegaat.

Deze serie zorgt ervoor dat een verouderde badkamer kan worden omgetoverd tot een modernere badkamer.

een witte geberit wastafel op een houten wastafelmeubel op een groene achtergrond

ONE

Geberit Serie ONE is een breed scala aan diverse badkamermeubels. Bijvoorbeeld, wastafels, badkamerkasten, en spiegels.

Het pronkstuk van deze collectie is de ONE wastafel. Hij bestaat in twee versies, de flexibele en de geïntegreerde. De afvoer is rechthoeking inplaats van een ronde. De afvoer is aan de achterkant geplaatst om opspattend water te voorkomen.

Geberit heeft verschillende wastafels, die elk hun eigen stijl hebben en gepersonaliseerd kunnen worden. Heeft u vragen over de producten of series, laat gerust iets weten in de commentaar. Hierbij Superbath gaan wij gerust helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.