Infrarood of elektrische kachel in de badkamer?

Infrarood of elektrische kachel in de badkamer?

Reading Time: 2 minutes

Door de stijgende energieprijzen zorgen we ervoor dat we op verschillende manier besparen. Nu dat de winter er aan komt zijn we opzoek naar een oplossing voor het verwarmen van de badkamer en dat kan met de een kachel. In dit artikel gaan we jullie informeren over de infrarood en de elektrische verwarming.

Is een infraroodkachel geschikt voor de badkamer?

Een infraroodverwarming is gemaakt om mensen en voorwerpen te verwarmen en niet de kamer. Dit is een energiezuinige elektrische kachel. De prijs van elektriciteit is de laatste maanden sterk gestegen. Er is geen stookolie nodig. Deze kachelw gebruiken minder hoge temperatuur.

Infrarood verwarming

Deze verwarming is perfect voor de badkamer. Het neemt geen plaats in doordat deze wordt opgehangen.

Voordelen van de infrarood verwarming

Deze verwarming maakt gebruik van stralingswarmte. Mensen en voorwerpen die in direct contact komen met de verwarming worden verwarmd. Deze verwarming gebruikt geen luchtcirculatie

Een infraroodverwarming is eenvoudig te installeren. De panelen kunnen via het ophangsysteem aan het plafond of aan de muur worden bevestigd. De panelen moeten naast een stopcontact worden geïnstalleerd.

Deze warmte panelen zijn er voor ieder zijn huis. De panelen zijn strak en modern.

Nadelen van de infraroodkachel

De infrarood verwarmingspanelen zien er mooi uit, de elektrische kabel moet worden weggewerkt. Anders hangen ze los aan de muur en dat is niet mooi.

Deze kachel moet naast een stopcontact opgehangen worden en op een plaats waar dat de warmte optimaal gebruikt worden. Geen koude zones meer in je huis.

De elektrische kachel

Dit type kachel is een mooi alternatief de gewone verwarming. De elektrische verwarming is duurzaam. Er zijn twee soorten elektrische kachels. Er zijn stralingskachels. Dit zijn een soort infrarood kachels, die alleen mensen en voorwerpen verwarmen. De tweede soort is de convectorkachel, die de ruimte verwarmt met luchtcirculatie.

Voordelen van een elektrische kachel

Deze elektrische verwarming zijn eenvoudig te plaatsen en eenvoudig te verplaatsen.

Het is goedkoper in vergelijk met andere kachels.

de elektrische kachel voor de badkamer

Radson-Flores E Radson radiator elektrische handdoekdroger

Het leuke van elektrische kachels is dat ze er in verschillende vormen en maten zijn. Dit is een elektrische verwarming die multifunctioneel is. Het is een handdoekradiator. Hij zorgt ervoor dat de badkamer warm is en uw handdoeken sneller drogen.

Is er een verschil tussen een infrarode en de elektrische kachel?

Het grootste verschil is tussen de convector kachels en de infrarood verwarming. De convector kachel maakt gebruikt van de lucht om de ruimte te verwarmen. De infrarood verwarming maakt gebruik van de infrarood om mensen te verwarmen.

One thought on “Infrarood of elektrische kachel in de badkamer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.