Villeroy en Boch DirectFlush

Villeroy en Boch DirectFlush

Reading Time: 2 minutes

Aantrekkelijk in design, efficiënt, maar vooral hygiënisch. De DirectFlush technologie in een Villeroy en Boch toilet voorkomt dat vuil en bacteriën zich te makkelijk ophopen door het randloze systeem.

In tegenstelling tot conventionele toiletten bieden de WC’s zonder spoelrand een snelle en grondige reiniging, doordat het spoelwater ieder plekje in de kom kan bereiken. Door het DirectFlush systeem wordt de gehele binnenkant van de toiletpot gereinigd met een minimaal spoelvolume van maximaal 4,5 liter water. Zo wordt een onberispelijk hygiënisch toilet achtergelaten met een zeer efficiënt watergebruik.

Uitleg van DirectFlush technologie bij randloze WC
Visuele afbeelding van DirechtFlush technologie

Naast de innovatie die DirectFlush toiletten representeren, hebben ze ook een aantrekkelijk en tijdloos design, dus kunnen ze zich perfect aanpassen aan alle badkamerstijlen. Simpel maar effectief, geven ze een gevoel van netheid en dus een goed gevoel van welzijn.

DirectFlush kun in veel series van Villeroy en Boch vinden, inclusief Finion, Joyce, Legato, Memento 2.0, O. Novo, O. Novo Vita, Antheus, Avento, Venticello en natuurlijk de bekende Subway 2.0 series. De laatste heeft ook een onzichtbaar bevestigingssysteem om in uw badkamer op te gaan.

Villeroy en Boch O.novo serie met hangend toilet en hangende wastafel
Villeroy en Boch O.novo serie

Je vindt de DirectFlush toiletmodellen met een diepspoel toilet of met een rand. Ook zal je hangende of staande toiletten en wc-sets vinden.

Ontdek onze selectie van de beste producten op onze website. Je zult de juiste vinden voor jou! Geef ons jouw mening of stel een vraag in de opmerkingen. We beantwoorden ze graag!

One thought on “Villeroy en Boch DirectFlush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.