Zwarte regendouche: de nieuwe trend

Zwarte regendouche: de nieuwe trend

Reading Time: 4 minutes

Zwarte regendouches zijn tegenwoordig populairder en komen in de meest luxe uitvoeringen. Een complete regendouche is uitgerust met een regendouchekop, handdouche, douchekophouder, glijstang, thermostaatkraan en doucheslang. In dit artikel presenteren wij 4 zwarte regendouches van verschillende topmerken uit ons assortiment. Zo hopen we jou op weg te helpen om de perfecte regendouche voor jou te vinden!

Regendouche Kinedo AQUAFACTORY Zwart

Deze zwarte regendouche van Kinedo is een perfect optie als je voor het eerst voor een regendouche kiest. Het is een simpel model zonder dat het afdoet aan de uitstraling.

Kinedo AQUAFACTORY

Deze Kinedo douche is gemaakt van krasbestendig roestvrij staal en de douchekop is ovaal van vorm en heeft een diameter van 240mm. Hierdoor bedekt de zachte waterstaal gemakkelijk je hele lichaam. De grote douchekop en de handdouche hebben regelbare jets met siliconen sproeigaatjes tegen kalkaanslag. Daarnaast is de slang naar de handdouche en anti-torsieslang, hierdoor zal de lang niet met zichzelf in de knop raken tijdens het gebruik.

De douche heeft een lengte van 1120mm en de kolom is regelbaar in hoogte. De douche word bediend door middel van een thermostatische mengkraan.

Allibert Regendouche LOFT GAME Zwart

Ben je opzoek naar een set die net iets luxer en uitgebreider is dan de Kinedo? Dan is de Loft Game een goede optie. Deze set heeft een douchestang die in hoogte verstelbaar is en 2 instelbare bevestigingspunten.

Allibert Regendouche zwart

Een industriële stijl in de badkamer is momenteel erg populair. Deze douche past daar uitstekend bij. Hij bestaat uit een roestvrij stalen douchekolom en een ABS regendouchekop. Deze hoofddouche heeft één straal. De glijstang is verstelbaar in hoogte tussen de 820 mm en 1120 mm. Deze regendouche past in iedere badkamer, omdat je hem naar eigen wensen kunt instellen.

Ook de thermostaatkraan is een belangrijk onderdeel bij regendouches. Bij de Allibert regendouche kun je kiezen tussen de regendouchekop of de handdouche. Daardoor voeg je meer comfort toe tijdens het douchen. Je zult echter ontdekken dat regendouches nog veel comfortabeler en luxer kunnen zijn. Deze variant bevat in ieder geval de basis van een regendouche. In combinatie met de uiterst betaalbare prijs is het daarom een populaire keuze.

Gedy Regendouche G-STAR MIX Mat Zwart

Deze zwarte Gedy regendouche is net weer een stukje luxer maar nog steeds heel betaalbaar!

Gedy Regendouche G-STAR MIX Mat Zwart

De Ronde regendouchekop heeft een diameter van 225 mm. De douche heeft drie verschillende straal opties: voor de grote douchekop RAIN. De handdouche heeft de volgende drie opties waar eenvoudig tussen gewisseld kan worden door aan de kop te draaien: Rain, Tonic, Rain+Tonic. Hierdoor kun je heerlijk ontspannen!

De thermostaatkraan beschikt net zoals de Hansgrohe variant over een temperatuurbegrenzer, waarbij deze zelfs is in te stellen. Daarnaast heeft het een ingebouwd zand filter, deze filtert het water nog een keer voordat het uit de douche komt. Ook heeft het een anti-klaksteen functie en is het erg gemakkelijk om dit met een doekje zo weg te vegen. Het meest bijzondere van deze douche is zijn waterbesparende functie die geen invloed heeft op de kwaliteit van de waterstralen, zo kun je ultiem genieten en ook wat terug doen voor onze planeet!

Hansgrohe Regendouche Raindance Select S 240 Mat Zwart

Dit is de meest luxe zwarte regendouche uit het rijtje en niet zonder reden! Hansgrohe integreert graag nieuwe technologieën in haar artikelen. Zo ook in deze regendouche. Daarom geniet je met deze variant van de QuickClean technologieën. Met de QuickClean technologie wordt kalkaanslag voorkomen en het verwijderen ervan vergemakkelijkt.

Als je al dacht dat de Gedy G-star veel opties aan stralen bevatten, dan zal je versteld staan van deze douche! De 240 mm grote ronde hoofddouche biedt met de zachte straalsoort PowderRain doucheplezier.

Hansgrohe Regendouche Raindance Select S

Met drie verschillende straalsoorten zorgt de handdouche voor afwisselend doucheplezier: De fluweelzachte douchestraal PowderRain verwent met zachte druppels, de krachtige regenstraal Rain geeft de beleving van prikkelende frisheid en de dynamische massagestraal Whirl heeft een activerend effect maar toch ontspannend effect.

Met een blokkering aan de greep beperkt de thermostaat Ecostat Comfort het verbruik tot max. 10 l/min. De besparingsfunctie kan worden gedeactiveerd door op de Ecostop-knop te drukken Met de veiligheidsstop van 40° C, is het een veilig systeem voor gezinnen met kleine kinderen. Deze set bestaat uit Douchekop, handdouche, douchethermostaat, doucheslang, glijdende douchethermostaat, gemaakt van messing. De lange slang verdraait niet er zorgt voor veel bewegingsvrijheid.

Door de geïntegreerde technologieën en andere fijne functies, is dit een luxe regendouche, maar ook het design zorgt voor een luxe uitstraling.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn de innovaties en designs bij regendouches eindeloos variërend. Dat maakt de keuze voor de perfecte zwarte regendouche moeilijker, maar zal de uiteindelijke aankoop jou meer dan tevreden stellen. Alle gepresenteerde regendouches, en nog veel en veel meer, vind je op onze website!

Laat je mening over dit artikel achter in de comments of stel een vraag! Wij horen graag van je

Dit vind je misschien ook interessant:

Alles wat je moet weten over een regendouche

Douche bad combinatie

Kalkaanslag verwijderen: Onze tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.