April Favorieten

April Favorieten

Reading Time: 4 minutes

Onze April favorieten zijn speciaal gekozen om jou leven en keuzes een stukje makkelijker te maken. Deze maand draait om de badkamer en het toilet. De producten gaan goed samen, maar zijn ook individueel erg mooi. Daarnaast zijn ze makkelijk in gebruik. Wij hopen dat je er inspiratie uit kunt halen!

Allibert Douchedeur Draaibaar LOFT-GAME

Deze draaibare douchedeur van Allibert is erg geliefd en niet zonder reden. De deur komt uit de loft-game serie, Wij hebben al eerder producten uit deze series besproken. Toch blijkt elke maand weer dat deze serie het ontzettend goed doet.

Allibert loft-game draaibare douchedeur

In het geval van deze deur komt dit vooral door de simpel maar toch speelse en luxe uitstraling douchedeur. De deur komt in het zwart of wit, door de zwarte kleur en de horizontale balken is de deur een eyecatcher zonder te veel te zijn. De douchedeur heeft een hoogte van 2000mm en een breedte van 890-910mm.

SFA Sanibroyeur Sanicubic 2 classic WP Pomp

Deze SFA Sanicubic 2 Classic is een robuuste, betrouwbare pomp met twee afzonderlijke, snij-insectiesystemen die afwisselend werken, waardoor een gelijkmatige slijtage van de motoren wordt gegarandeerd. De pomp profiteert van de ProX K2-dilacatietechnologie die het risico op verstopping vermindert.

De unit kan afvalwater verwerken van Wc’s, een wastafel, gootsteen, wasmachine, vaatwasser, douche, bad en bidet. Door het ontwerp van de van deze pomp kunnen de motoren gemakkelijk worden verwijderd voor service en onderhoud, net als de waterpeilindicator.

SFA sanibroyeur sanicubic 2 classic pomp

De Sanicubic 2 Classic heeft twee alarmen voor ultieme veiligheid, beide zijn hard-wired alarmen. Hierom wordt hij standaard geleverd met de afstandsbediening en een hoorbare en visuele alarm box, bedrade afstandsbediening om gemakkelijk te worden gewaarschuwd in geval van een storing. De Sanicubic 2 heeft een tankinhoud van 45 liter.

Bathco opzetwastafel Prensa

Als je op zoekt bent naar een unieke wastafel voor in jouw badkamer. Dan vind je deze wastafel van Bathco vast en zeker leuk. Extra leuk is dat hij momenteel een van onze SuperDeals is. Een unieke wastafel voor een uniek lage prijs dus.

Het is een kwaliteits wastafel met een unieke stijl. Deze opzetwastafel geeft jouw badkamer de touch die het mist. De kom is gemaakt van porselein en er zit een wastafelstop ingebouwd. Het is een opzetwastafel, hierdoor komt hij goed in zicht te staan. Dit is bij deze wastafel ook echt de bedoeling. Wat maakt deze opzetwastafel nou zo bijzonder? Zijn patroon, de binnenkant van de kom lijkt alsof hij gemaakt is van papier mache. Het zijn allerlei verschillende oude krantenartikelen, sommige zijn zelfs te lezen.

Bathco Prensa wastafel | april favorieten

De wastafel is rond en zijn afmetingen zijn 400×150 mm. Er zitten geen gaten in, ook beschikt deze wastafel niet over een overloop. Wel komt hij met 5 jaar volledige garantie bij de fabrikant.

Allibert PORTO PACK

Onze laatste van de april favorieten is deze badkamermeubel set genaamd Porto Pack gemaakt door Allibert. De set bestaat uit een spiegel, badmeubel en wastafel. Deze set komt in verschillende kleuren maar onze favoriet is toch wel de nacht blauw mat uitvoering.

De set geeft kleur aan jouw badkamer en biedt tegelijkertijd opbergruimte voor jouw benodigdheden. Bewaar er handdoeken en toiletpapier in, zodat je ze dichtbij hebt wanneer je ze nodig hebt. De spiegel heeft de volgende afmetingen : Lengte: 400 mm, Hoogte: 510 mm. De kraan is niet inbegrepen bij de wastafel. De wastafel is 402x252x30mm.

Gebruik een vloeibare crème zonder schuurmiddelen en warm water om de wastafel te reinigen. De watertemperatuur mag niet hoger zijn dan 65°C.

Voor het meubelstuk is het belangrijk om te weten dat hij aan de muur gemonteerd hoort te worden. De deur van het meubel scharniert rechts. Daarnaast mag het niet direct tegen het bad/douchegedeelte worden geïnstalleerd.

Gebruik nooit schuurpoeder, schuurmiddelen, antikalkproducten of oplosmiddelen om de meubels te reinigen. De afmetingen zijn als volgt:

  • Lengte: 402 mm,
  • Diepte: 252 mm,
  • Hoogte: 480 mm

Dit waren alle april favorieten, volgende maand zijn we weer terug met nieuwe favorieten. Zit er niet een favoriet bij die jou aanspreekt? Neem dan vooral even een kijkje op onze site!

Heb je een van deze producten in huis of besteld laat het ons weten in een reactie !

Dit vind je misschien ook interresant:

Maart favorieten

Februari favorieten

Hoe kies je Badkamermeubels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.