Bad van Allibert of Villeroy en Boch?

Bad van Allibert of Villeroy en Boch?

Reading Time: 3 minutes

Wil je investeren in een bad maar kun je geen keuze maken? Wij stellen je voor aan de badkuipen van twee grote merken: Allibert en Villeroy & Boch. Wij hopen dat wij jou kunnen inlichten en dat het je zal helpen bij jouw keuze.

Laten we eerst een blik werpen op de twee merken:

Allibert

Allibert is een Frans merk dat al meer dan 80 jaar bestaat en marktleider is. Het onderscheidt zich van de concurrentie door zijn moderne ontwerpen, zijn functionaliteit en comfort.

Bovendien is de elegantie en weerstand van Allibert baden een van hun sterkste punten!

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is opgericht in Luxemburg in 1748 en gespecialiseerd in keramiek. Vanaf de 19e eeuw lanceerde het een breed scala aan sanitair keramiek. Het bedrijf wil van de badkamer meer maken dan een plaats van persoonlijke verzorging. Ze willen er een ruimte van maken waar smaak, ontspanning en comfort tot uitdrukking komen dankzij hun producten.

Allibert bad

Allibert bad rechthoekige

Allibert biedt innovatieve kwaliteitsproducten met baden in Toplax. Dit materiaal biedt een uitstekende kras-bestendigheid en de kleur is UV-bestendig. Het is exclusief voor Allibert, en het is gemaakt van 60% gerecycleerde materialen en is bovendien 100% recyclebaar.

Daarnaast biedt het merk ook Acryl en Puretex badkuipen aan die van een ongeëvenaarde kwaliteit zijn.

Bad keuzes in termen van design

Allibert heeft een zeer ruime keuze qua designs voor zijn badkuipen. Van eenvoudige rechthoekige baden, de vrijstaande baden, tot hoek- en dubbele baden. Je zal degene vinden die het beste bij jouw ruimte past.

Allibert bad Vrijstaand

Ze zijn ontworpen in Frankrijk, met Allibert’s gepatenteerde materialen, en met kwaliteit, duurzaamheid en sterkte. Het merk wil dat iedereen zich de badkamer van zijn dromen kan veroorloven.

Allibert heeft ook series gecreëerd met flexibele lijnen, zoals de SPACY-serie, deze is zeer eigentijds en wordt door gebruikers gewaardeerd om de esthetiek en comfort.

Villeroy& Boch bad

Villeroy & Boch biedt een zeer ruime keuze aan baden, bovendien zijn de vormen en types divers: van rechthoekig, zeshoekig, tot ovaal, rond, Villeroy en Boch vrijstaand bad, Villeroy en Boch hoekbad, enz. Het is onmogelijk dat je jouw droom Villeroy en Boch bad hier niet vind.

Vrijstaand bad Villeroy & Boch

Een van de troeven van Villeroy en Boch baden is dat ze je zeker zullen doen verlangen naar hun ontwerpen en innoverende materialen.

De kleurrijke baden zijn de specialiteit van Villeroy en Boch die gelooft in kleurentherapie en de voordelen ervan op emoties en stemmingen. Dit is de reden waarom het merk heeft besloten om de kleuren van de badkamer te harmoniseren op basis van de verschillende seizoenen van het jaar (rood voor de herfst, geel voor de zomer, blauw voor de winter en tot slot, groen voor de lente). Een grote verscheidenheid aan kleuren en tinten om iedereen tevreden te stellen.

Gekleurd bad

Villeroy & Boch gebruikt materialen van hoge kwaliteit om zijn klanten tevreden te stellen. Ze bieden zeer goed ontworpen acryl baden die focussen op duurzaamheid en kwaliteit.

Villeroy & Boch rechthoekig

Villeroy & Boch gebruikt vooral acryl voor zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid, maar ook Quaryl voor zijn unieke combinatie van natuurlijk kwarts en hars. Deze materialen maken het mogelijk badkuipen aan te bieden met een onevenaarbaar design en een uitstekende schokbestendigheid.

Wij hopen dat dit artikel over Allibert en Villeroy & Boch baden je zal helpen de juiste keuze te maken. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om een reactie achter te laten!

Dit vind je misschien ook interessant:

Allibert

Villeroy & Boch

Quaryl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.