Allibert

Allibert

Reading Time: 3 minutes

Een populair sanitair merk in de Nederlandse markt: Allibert. Met dit artikel willen wij jou kennis laten maken met Allibert’s producten en innovaties. “Alles voor de inrichting van uw badkamer” vat heel goed samen waar het merk zich mee bezig houdt. Lees snel verder als je geïntresseerd bent!

Over Allibert

Allibert is een Frans merk en is al meer dan 80 jaar actief als marktleider in de wereld van badkamersanitair. Aanvankelijk begon het met schoenzolen. Nu verkoopt het een verscheidenheid aan badkamermeubelen, sanitair, badkameraccessoires en zelfs tuinmeubelen met Allibert Outdoor. Het onderscheidt zich voornamelijk met moderne designs, gebruiksvriendelijkheid en comfort. Het aanpassen van jouw badkamer is eenvoudiger dan ooit met dit merk, dankzij de diversiteit aan opties waarmee jij jouw badkamermeubilair kan afwerken.

Allibert’s aanbod

Van een Allibert wastafelonderkast tot een Allibert WC bril tot een Allibert bad, en vergeet de badkameraccessoires niet. Dit merk biedt jouw alles wat je nodig hebt om de badkamer van je dromen te creëeren. Laten we eens kijken naar een paar categorieën.

Allibert wastafelonderkast hout voor dubbele wastafel
Allibert half vrijstaand bad tegen muur

Badkamermeubels

Het merk biedt veel soorten Allibert badkamermeubel, zoals wastafelonderkasten, Allibert hoge badkamerkast, spiegelkasten en meer. Hiervoor worden veel verschillende materialen gebruikt, waarna jij de keuze hebt uit talloze designs. Zo kun je kiezen uit houtfineer, gelakt mdf, massief hout en gemelamineerde spaanplaat. Het hout geeft een warme uitstraling aan jouw badkamer, maar er zijn ook badkamerkasten voor een modern en strak design.


De badkamerkasten van Allibert bieden veel opbergruimte, waardoor jij je badkamer netjes opgeruimd kan houden.

Baden

Naast badkamermeubilair is het merk groot in baden. Het aanbod denkt aan alle soorten badkamers, waardoor je verschillende types baden zult tegenkomen. Dus ook wanneer je een kleine badkamer hebt, kun je met een Allibert bad toch heerlijk tot rust komen. De baden bestaan in veel gevallen uit een gepatenteerd materiaal, dat kwaliteit, duurzaamheid en sterkte garandeert.

Kom nog meer tot rust met een whirlpool bad! Allibert heeft verschillende whirlpool systemen ingebouwd in de baden, zodat jij kunt kiezen voor het systeem dat jij het fijnst vindt.

Toiletten en toiletbrillen

Bij Allibert kun je terecht voor zowel staande als hangende toiletten uitgerust met de nieuwste technologieën om optimale hygiëne te garanderen. Zo zijn er randloze toiletten waardoor het spoelwater ieder hoekje in de kom kan bereiken.

Allibert hangend toilet

Daarnaast zijn de WC brillen populair. Deze zijn verkijgbaar in een breed scala aan kleuren en prints, en wederom zijn er modellen met ingebouwde innovaties. Denk bijvoorbeeld aan de Softclose WC bril. Een Softclose WC bril zakt langzaam naar beneden wanneer je de bril sluit, zodat je niet meer schrik van de harde klap.

Innovaties van Allibert

Allibert verbetert het aanbod door te investeren in innovaties. Hiermee wil het merk betere kwaliteit, gemak en meer comfort toevoegen. Daarbij staat het milieu centraal. Daarom is veel meubilair gecertificeerd met het PEFC-label, waarmee de herkomst van het hout wordt gegarandeert.

Veel producten zijn innoverend door het gebruikte materiaal. Toplax bijvoorbeeld, is een materiaal ontdekt door Allibert bestaande uit acryl en ABS, met vele eigenschappen. Zo is het warm, stevig, duurzaam, bestand tegen schokken en stoten, makkelijk te reinigen en UV bestendig.

Hopelijk heb je wat geleerd van dit veelzijdige merk! Laat een opmerking achter in de comments of stel een vraag. Wij horen graag van je! Ben je geïntresseerd in de producten? Kijk dan op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.