Quaryl

Quaryl

Reading Time: 2 minutes

Villeroy en Boch heeft het weer juist. Het merk heeft zijn pogingen om producten met een hogere kwaliteit te bieden verdubbeld, door het formuleren van een materiaal als Quaryl.

Quaryl is een uniek materiaal dat voor 60% bestaat uit natuurlijk kwarts en uit hoge kwaliteit sanitair acryl.

Dit innovatieve nieuwe materiaal heeft veel voordelen. Ten eerste is het indrukwekkend sterk. Daarnaast is het resistent, maar als het eenmaal vloeibaar is, kan het op 1000 manieren bewerkt worden om unieke elementen te creëren.

Quaryl is erg sterk en daarom resitent tegen schokken, stoten en krassen. Het behoud ook zijn kleur een heel levenscyclus lang en is UV-resistent. Dus, geen paniek als je bad of douche blootgesteld wordt aan de zon.

Douchebak van Quaryl

Wat betreft het comfort dat dit innovatieve materiaal geeft, hoeft het zich niet te bewijzen. Warm aanvoelend, akoestisch isolerend en antislip materiaal zorgen ervoor dat het comfort van jouw douche en bad optimaal benut worden.

Het merk Villeroy en Boch, dat al vele prijzen heeft gewonnen voor het ontwerpen van Quaryl producten, vertrouwt niet alleen op de eigenschappen van het materiaal, maar ook op het vermogen om iedere vorm aan te nemen en ondertussen subtiel en elegant te blijven. Vooral vrijstaande baden, maar ook douchebakken van Quaryl zijn specifiek erkend voor hun design van ongekende fijnheid.

Op onze website vindt je Villeroy en Boch artikelen in Quaryl, zoals douchebakken en -baden in de populaire Finion, Squaro, Squaro Edge 12, Squaro Infinity and Oberon series.

Villeroy en Boch vrijstaand bad van Quaryl
Vrijstaand bad uit de Finion serie van Quaryl

Twijfel niet om een reactie met je mening achter te laten of stel een vraag! Wij beantwoorden ze allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.