4 keer de nieuwste Badkamer trends

4 keer de nieuwste Badkamer trends

Reading Time: 3 minutes

Als er één jaar is waarin we veel tijd in onze huizen hebben doorgebracht, denkend hoe we ze kunnen verbeteren, dan was het 2020 wel. Helaas is dit in het begin van dit jaar niet anders. Maar dit geeft ons wel de kans om dit jaar een paar dingen in de badkamer te veranderen! Wij inroduceren je graag 4 nieuwe badkamer trends.

Gouden of zwarte kranen

Zwarte of gouden kraan voor een kleine verandering

Zwarte en gouden kranen zijn nu overal makkelijk te vinden en ze brengen een unieke look in jouw badkamer! Als je geen zin hebt om veel geld uit te geven om te renoveren, raden we je aan om te kiezen voor een verandering van je kranen. Dit geeft een actueel en eigentijds design aan jouw badkamer. En dat zonder dat je de hele ruimte hoeft te veranderen. Een andere trendy kleur die je kunt overwegen voor jouw badkamer is roségoud.

Vrijstaand bad

Badkuipen gaan nooit uit de mode en een vrijstaand bad zal het middelpunt van jouw badkamer zijn. Er zijn vele mogelijkheden als je wilt kiezen voor een vrijstaand bad. Of je nu hout wilt, kleur of het simpel wilt houden: alles is mogelijk! Deze baden worden vaak zeer gewaardeerd, niet alleen om zijn uiterlijk, maar ook om zijn gemak bij het schoonmaken. Je hebt dus niet zo lang nodig voor het schoonmaken van het bad.

Vrijstaand bad zijn echte eyecatchers

Ook al lijkt het concept nieuw, het is het echter niet. Dit type badkuip bestaat al meer dan 150 jaar. Maar ze zijn nog net zo geliefd en populair. En je kunt er alle looks mee krijgen, van traditioneel, tot modern of futuristisch. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaand bad op pootjes voor een retro look.

Wat vroeger voorbehouden was aan grote badkamers, past tegenwoordig in alle soorten badkamers. De grote keuze aan modellen maakt het mogelijk om dit type badkuip in de meeste badkamers te plaatsen, ongeacht hun grootte.

Als je nog op zoek was naar een manier om dit jaar een vleugje charme aan jouw badkamer toe te voegen, dan is dit een goede oplossing!

Haal de natuur in huis

Planten creeren sfeer in de badkamer

Planten in badkamers is een van de meest populaire trends! Als je op zoek bent naar een beetje kleur of een meer ontspannende ruimte te creëren, zal een plant zeker werken! Ze zien er geweldig uit en zullen harmonie brengen in jouw kamer. Je kunt een plant op jouw wastafelmeubel zetten, bij jouw badkuip, op een plank of gewoon op de vloer. Het is een toevoeging die jouw badkamer er trendy uit zal laten zien!

De nieuwste badkamertrend: Terrazzo

Voor de vloer, de douche, de muren of zelfs het meubilair is het materiaal terrazzo een van de badkamer trends die opvalt. Het dateert uit de oudheid en is een mengsel van verschillende materialen, namelijk fragmenten van cement, marmer en natuursteen. Het was erg populair in de jaren ’20 en vervolgens in de jaren ’90 en het is weer helemaal terug. Omdat het een mengsel van stenen is, kun je kiezen voor kleurrijke versies of voor één met donkere tinten. Zo kun je kiezen voor terrazzo vloer of wastafel. Het geeft jouw badkamer een unieke uitstraling en het kan zich aanpassen aan elk ontwerp op basis van de kleurpatronen die je kiest, dus het is dus een trend om in gedachten te houden.

Dus, welke badkamer trends ga jij kiezen voor je huis dit jaar? We kunnen niet wachten om jouw plannen te horen in de reacties!

Dit vind je misschien ook interessant:

Badkamer decoratie: Onze tips!

Jaren 30 badkamer

Jouw eigen bubbelbad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.