Jouw Eigen Bubbelbad

Jouw Eigen Bubbelbad

Reading Time: 2 minutes

Een bad is één van de ware pronkstukken in een badkamer. Wanneer het tijd is voor een nieuw model, is vaak de vraag “wat voor bad moet ik kiezen?”. Het enorm brede aanbod is leuk, maar de juiste keuze maken is moeilijker. Een type zal altijd opvallen: een bubbelbad.

Deze luxe badkuip was vroeger alleen toegankelijk voor de rijken en ook tegenwoordig gaan veel mensen naar thermen om van een bubbelbad te genieten. Maar vandaag kun jij jouw eigen luxe badkuip in huis halen!

Maar wat is een bubbelbad nou eigenlijk? En wat zijn de voordelen ervan? Dat gaan wij jou in dit artikel uitleggen!

Wat is een whirlpool bad?

Een bubbelbad wordt ook wel een whirlpool bad genoemd. Het is een badkuip met ingebouwde jets die water en/ of lucht het water inblazen richting jouw lichaam. Met een bedieningspaneel op het dek kun je de jets bedienen. Dit type bad brengt vele voordelen.

Voordelen van een bubbelbad

Om te beginnen helpt een whirlpool bad je lichaam beter te ontspannen. Dat komt niet alleen door het warme water, maar ook door de water- en luchtstralen die inwerken op je lichaam. Dat brengt ons tot het tweede voordeel: de ingebouwde jets helpen spier- en gewrichtspijn te verminderen. Ten derde zorgt het voor een betere bloedcirculatie, omdat je hart er sneller van gaat kloppen. Tenslotte brengt een eigen whirlpool bad in huis meer privacy. Wanneer je eerst het bad moest betreden met vreemdelingen, kun je nu in je eentje genieten!

Wat kost een whirlpool bad?

Een whirlpool bad is relatief prijziger dan een standaard bad, maar dat wil niet zeggen dat je er met een laag budget niet over kunt beschikken. De prijs voor een standaard model varieert tussen de €500 en €1500. Bubbelbaden met hogere prijzen komen natuurlijk in de meest imposante vormen en met unieke, luxe functies, zoals ingebouwd licht.

Is een bubbelbad geschikt voor iedere badkamer?

Whirlpool baden zijn vaak wat groter van vorm. In zeer kleine badkamers is het daarom vaak ondenkbaar. Desondanks zijn er tegenwoordig aanpassende vormen, zoals een hoek bubbelbad, die zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.

Heb jij een grote badkamer en heb jij toegang tot een groter budget? Dan tilt een ronde badkuip of een 2 persoons bubbelbad jouw badkamer naar een hoger niveau.

Wil jij een bubbelbad kopen? Kijk dan even op onze website. Vergeet niet een opmerking achter te laten of stel ons een vraag. Wij beantwoorden ze graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.