Villeroy en Boch Avento

Villeroy en Boch Avento

Reading Time: 4 minutes

De Villeroy en Boch Avento collectie is te herkennen aan haar moderniteit, functionaliteit en keuzevrijheid. Het Avento-meubilair en -sanitair bevat misschien niet de meest unieke designs, maar toch kun je er vele stijlvolle badkamers mee samenstellen. Daarbij kun je je eigen touch eraan toevoegen, omdat je de keuze hebt uit zes verschillende afwerkingen van de meubels. Tenslotte is de Avento collectie zeer praktisch. Zo zijn wastafels in meerdere afmetingen vekrijgbaar, waardoor het ook voor kleine badkamers of gastenbadkamers geschikt is.

De collectie bevat wastafels, meubels en toilet-sanitair. In dit artikel nemen we een kijkje naar de specificaties en hoogtepunten van deze meubelstukken. Laat je vooral verassen en inspireren.

Villeroy en Boch Avento Badkamer, bidet, wc, wastafelmeubel, hoge badkamerkast, bad
Villeroy en Boch Avento badkamer

Avento wastafels en meubels

Een Avento wastafel heeft geen uitzonderlijk design. Desondanks is er een kleine opvallendheid. De wastafels hebben vrij dunne randen, waardoor het, samen met de ronde wasbekken, een elegante uitstraling heeft. De collectie bevat fonteinen, enkele en dubbele wastafels. Daarbij heb je de optie tot verschillende afmetingen van 450 mm tot wel 1200 mm.

Alsof de keuzevrijheid nog niet groot genoeg is, kun je zelfs kiezen uit drie verschillende kleurvarianten van het keramiek: Wit Alpin, Wit Alpin CeramicPlus en Stone White CeramicPlus. Wit Alpin is de standaard witte keramiek-kleur met glans, zoals wij die kennen Stone White is daarentegen niet glanzend, maar juist mat. Tenslotte is CeramicPlus een bijzondere coating, die voorkomt dat vuil zich aan het oppervlak hecht. Daarmee is het zeer onderhoudsvriendelijk en super hygiënisch.

Villeroy en Boch Avento dubbele wastafel, twee wasbekken, twee wastafelkranen
Avento dubbele wastafel

De wastafels zijn veelal meubelwastafels. Inderdaad, daar hoort een meubel bij. Voor een samenhangend geheel heeft Villeroy en Boch daarom bijpassende wastafelonderkasten gecreëerd.

Het meubilair is uiteraard verkrijgbaar in gelijke afmetingen met de wastafels. Een wastafelonderkast is ideaal, omdat je makkelijk toegang hebt tot jouw badkamerspulletjes. Daarnaast verbergt het op een slimme manier niet al te elegante leidingen onder de wasbak. Omdat badkamermeubels grote invloed hebben op de stijl van de badkamer, geeft de Villeroy en Boch Avento collectie jou de keuze uit zes verschillende afwerkingen. Daardoor kun je vooral jouw eigen voorkeursstijl naar voren laten komen. Ga je liever voor een moderne stijl? Dan heb je de keuze uit de glanzende afwerkingen Crystal Grey, Crystal Black en Crytal White. Voor een warme en landelijke sfeer kies je voor de houtkleuren Elm Impresso, Arizona Oak of Nordic Oak.

Villeroy en Boch toilet en bidets

De moderniteit van deze collectie komt van de toiletten en bidets. Hoewel bidets tegenwoordig steeds minder vaak voorkomen, vind je ze hier in strakke designs. Een Avento bidet heeft veel overeenkomsten met de wastafels uit deze serie: ronde vormen en de keuze uit de drie materialen Wit Alpin, Wit Alpin CeramicPlus en Stone White CeramicPlus. Daardoor is het wederom onderhoudsvriendelijk en uiterst hygiënisch.

Het Avento bidet is hangend en in combinatie met de hangende toiletten uit deze serie, onstaat de moderne look. Bovendien zorgen de ronde vormen van beiden voor harmonie en een samenhangend geheel met de rest van de Avento badkamer. Het wandcloset wordt gekenmerkd door eenvoud. Bovendien is het makkelijk schoon te maken rondom de toiletpot.

Voor de liefhebbers bevat de serie ook een duoblok toilet. Ondanks dat deze variant tegenwoordig als minder modern wordt beschouwd, heeft Villeroy en Boch er toch een innovatie in geïntegreerd: de DirectFlush technologie. Een DirectFlush toilet heeft geen spoelrand. Daardoor kan het spoelwater ieder hoekje van de kom makkelijk bereiken en grondig reinigen. Het eindresultaat is een bijzonder schoon toilet.

Villeroy en Boch bewijst met de Avento collectie dat moderniteit, functionaliteit en keuzevrijheid eenvoudig te combineren zijn. Ben jij verkocht door deze collectie? Shop dan alle Avento-artikelen op onze website tegen de laagste prijzen! Ben je toch op zoek naar iets anders voor jouw badkamer? Op onze blog vind je veel artikelen waarin wij collecties van de beste sanitair merken uitlichten.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat dan een reactie achter hieronder in de comments! Wij horen graag van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.