Ontdek Deze 3 Regendouches

Ontdek Deze 3 Regendouches

Reading Time: 4 minutes

Regendouches bestaan tegenwoordig in de meest luxe uitvoeringen. Een complete regendouche is uitgerust met een regendouchekop, handdouche, douchekophouder, glijstang, thermostaatkraan en doucheslang. In dit artikel presenteren wij drie regendouches van verschillende hoogwaardige merken uit ons assortiment. Zo hopen we jou op weg te helpen om de perfecte regendouche voor jou te vinden!

Allibert Regendouche LOFT-GAME Zwart

Allibert Regendouche Zwart LOFT-GAME in badkamer met douchebak, douchewand, bad

Een industriële stijl in de badkamer is momenteel erg populair. Deze zwarte regendouche van Allibert past daar uitstekend bij. Hij bestaat uit een roestvrij stalen douchekolom en een ABS regendouchekop. Deze hoofddouche heeft één straal. De glijstang is verstelbaar in hoogte tussen de 820 mm en 1120 mm. Deze regendouche past in iedere badkamer, omdat je hem naar eigen wensen kunt instellen.

Ook de thermostaatkraan is een belangrijk onderdeel bij regendouches. Bij de Allibert regendouche kun je kiezen tussen de regendouchekop of de handdouche. Daardoor voeg je meer comfort toe tijdens het douchen. Je zult echter ontdekken dat regendouches nog veel comfortabeler en luxer kunnen zijn. Deze variant bevat in ieder geval de basis van een regendouche. In combinatie met de uiterst betaalbare prijs is het daarom een populaire keuze.

Hansgrohe Regendouche Crometta E240 Ecosmart

Regendouches Hansgrohe Regendouche Cromette met vierkante douchekop, handdouche, roestvrij staal

Hansgrohe integreert graag nieuwe technologieën in haar artikelen. Zo ook in deze regendouche. Daarom geniet je met deze variant van de EcoSmart en QuickClean technologieën.

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt de EcoSmart technologie voor een ecologisch-verantwoorde regendouche. Zonder verandering in de druk van de waterstraal, bespaar je tot wel 60% water. Met de QuickClean technologie wordt kalkaanlag voorkomen en het verwijderen ervan vergemakkelijkt.

Deze regendouche bevat meer luxe en comfort dan die van Allibert. De vierkante douchekop heeft een afmeting van 240 x 240 mm, waardoor het met één straal je hele lichaam bevochtigt. De handdouche bevat twee soorten stralen: de Rain en IntenseRain spray. Door de schijf op de handdouche te draaien, verander je de straal. Hiermee verhoog je het comfort. Bovendien is deze regendouche veilig. De thermostaatkraan heeft namelijk een veiligheidsstop van 40°C, waardoor het een veilig systeem is voor gezinnen met kleine kinderen.

Door de geïntegreerde technologieën en andere fijne functies, is dit een luxe regendouche, maar ook het design zorgt voor een luxe uitstraling. De volledig verchroomde afwerking laat een modern design zien.

Grohe Regendouche Euphoria 180

Regendouches, Grohe Euphoria 180 Regendouche, hoofdouche, handdouche, glijstang, thermostaatkraan, verchroomd.

Als je al dacht dat de Hansgrohe Crometta regendouche veel innovaties bevatte, dan zul je versteld staan van deze Grohe regendouche! Het heeft verschillende nieuwe technologieën erin verwerkt om jou de best mogelijke douche-ervaring te bieden.

De regendouchekop heeft een diameter van 180 mm. De DreamSpray verdeelt het water gelijkmatig over alle sproeigaatjes, waardoor het een zachte straal creëert. De douchearm van de hoofddouche kan 180°C draaien, waardoor je eenvoudig de gewenste positie kan instellen.

De thermostaatkraan beschikt net zoals de Hansgrohe variant over een temperatuurbegrenzer, waarbij deze zelfs is in te stellen. Met de TurboStat blijft de gewenste temperatuur constant. De handdouche is in hoogte te verstellen en beschikt over drie stralen: Regen, SmartRain en Massage. Daardoor kun je je tot in de details ontspannen!

Tenslotte hebben de handdouche en de hoofddouche een SpeadClean-systeem. Dit zorgt ervoor dat de sproeigaatjes niet verstopt zullen raken door vuil en kalk.

De Grohe Euphoria regendouche is dus vooral functioneel, maar ook op esthetische vlakken blijft het niet achter. De StarLight chroomlaag is krasbestendig en blijft daardoor jarenlang mooi.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn de innovaties en designs bij regendouches eindeloos variërend. Dat maakt de keuze voor de perfecte regendouche moeilijker, maar zal de uiteindelijke aankoop jou meer dan ooit tevreden stellen. Alle gepresenteerde regendouches, en nog veel en veel meer, vind je op onze website!

Laat je mening over dit artikel achter in de comments of stel een vraag! Wij horen graag van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.