AntiBac

AntiBac

Reading Time: 2 minutes

Villeroy en Boch blijft innoveren. Om the beste kwaliteit aan zijn klanten geven, twijfelt het merk niet aan het vinden van nieuwe systemen en formules om hygiene en netheid te garanderen. Want ja, deze twee factoren zijn het belangrijkst in een badkamer. Daarom komt Villeroy en Boch terug met de AntiBac innovatie.

Het is een antibacterieel oppervlak dat is ingebouwd in het keramiek van jouw badkamer. Het vermindert de groei en verspreiding van bacteriën.

Antibac innovatie in Villeroy en Boch toilet

We willen je door middel van een getal om je een voorbeeld te geven: dankzij deze technologie worden wel 99.9% minder bacteriën geteld. Hierna zullen je ook andere voordelen opvallen, zoals de afname in het gebruik van chemicaliën voor het onderhoud van je toilet, en daarmee minder risico voor je gezondheid en betere kansen voor natuur en millieu. Inderdaad, Antibac gebruikt microdeeltjes in plaats van nanodeeltjes: geverifieerd omdat dit dermatalogisch getest is.

Het zijn de zilverionen die aanwezig zijn in het glazuur die zorgen voor het antibacteriële effect. Dankzij dit systeem is het keramiek van je badkamer levelslang beschermd.

De AntiBac innovatie is getest en gediplomeerd door the onafhankelijke Japanse BOKEN Kwaliteit Evaluatie Instituut.

Je zult wastafels en wc-potten vinden met de AntiBac innovatie. In de Architectura Vita series zijn de Villeroy en Boch wastafel beschikbaar. Wat betreft the toiletten, veel series zoals Architectura, Joyce, O. Novo of Subway 2.0 bieden hangende toiletten uitgerust met de beroemde innovatie.

Voor onberrispelijke hygiene, het besparen van schoonmaakmiddelen en producten met een Villeroy en Boch design, laat je je kans niet gaan en haal je AntiBac! Beëindig je missie door je mening achter te laten in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.