Badkamerspiegel met verlichting

Badkamerspiegel met verlichting

Reading Time: 3 minutes

Net als in de rest van je huis, heb je ook in jouw badkamer goede verlichting nodig. Het is daarom net zo belangrijk om goed over de belichting na te denken. Tevens is badkamerverlichting niet alleen handig maar ook heel stijlvol. En het aanschaffen van een badkamerspiegel met verlichting zou weleens de oplossing kunnen zijn. Vooral als jij na een lange dag werken thuiskomt, is het natuurlijk het fijnst als er warme verlichting wordt gebruikt zodra jij wil gaan genieten van een heerlijk bad. Gelukkig zijn er vele opties!

LED-verlichting

Alle benoemde producten in dit artikel, beschikken over LED verlichting. De constante groei van LED-technologie heeft ook de industrie rondom badkamerverlichting veranderd. LED-verlichting is duurzaam en stijlvol. LED-verlichting is duurzaam vanwege de spots, die heel zuinig zijn en dus ook lang mee gaan. Ook heb je met LED-verlichting de optie om het licht te dimmen en creëer je dus zelf de gewenste sfeer in de badkamer.

Villeroy en Boch

Met drie verschillende vormen en verschillende afmetingen passen de spiegels uit de More to See Lite collectie in bijna alle badkamerinrichtingen. De rondomlopende LED-wandverlichting zorgt niet alleen op elk moment van de dag voor een sfeervolle ambiance, maar maakt de spiegels ook tot het hoogtepunt van de kamer. Met uitzondering van de ronde versie kunnen de LED’s op alle spiegels worden verwisseld. De More to See lite spiegel van Villeroy & Boch biedt sfeervolle verlichting die volledig aan uw voorkeuren kan worden aangepast. Met een sensorschakelaar kunt u bijvoorbeeld niet alleen het licht naar wens in- en uitschakelen, maar ook de lichtkleur en ten slotte de intensiteit van het licht regelen. Dankzij de geheugenfunctie worden de laatst gemaakte instellingen altijd bewaard.

Duravit

Deze rechthoekige verlichte badkamerspiegel is het perfecte meubel voor een kleine trekt de aandacht zonder onnodige poespas. De goed geïntegreerde LED-verlichting zorgt ervoor dat de spiegel en het gezicht er prachtig uitzien.

De minimalistische spiegel is omgeven door een lichtstrip die dankzij een sensorbediening aanraakvrij met de hand wordt bediend, wat zorgt voor hygiënisch comfort.

Als optie kunt u kiezen voor een anti-condens functie op uw spiegel! Hij heeft ook open randen ter bescherming tegen water en hoge luchtvochtigheid, waardoor de spiegel ongevoelig is voor vocht!

Allibert

Allibert is een Frans merk, dat al zo’n 80 jaar marktleider is in de wereld van badkamersanitair. Aanvankelijk begont het met schoenzoolen. Nu verkoopt het een verscheidenheid aan badkamermeubelen, sanitair, badkameraccessoires en zelfs tuinmeubelen met Allibert Outdoor. Hun badkamerspiegels met verlichting zijn een echte toevoeging voor jouw droombadkamer.  

We zijn ondertussen alweer aan het einde gekomen van dit artikel, waarin er verschillende badkamerspiegels met verlichting zijn geintroduceerd. Mochten er vragen zijn, aarzel dan niet om een reactie achter te laten, wij beantwoorden jullie vragen graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.