Maart favorieten

Maart favorieten

Reading Time: 3 minutes

Onze Maart favorieten zijn speciaal gekozen om jou leven en keuzes een stukje makkelijker te maken. Deze maand draait om de badkamer. De producten gaan goed samen en zijn makkelijk in gebruik. Wij hopen dat je er inspiratie uit kunt halen!

Hansa Hansavantis

De eerste maart favoriet is een wastafelkraan van Hansa is erg geliefd en niet voor niets een favoriet van ons. Dit komt vooral door de simpel maar toch speelse uitstraling van de kraan. De mengkraan is gemaakt van messing en komt in de afwerking chroom, dit is de meest voorkomende kleur bij kranen. Hij heeft een enkele hendel om de kraan mee te bedienen. Het is een 1-gats kraan die gemakkelijk zelf te installeren is.

Hansa Hansavantis| Maart favoriet

De kraan heeft een hoogte van 245 mm en is voor 150 graden draaibaar. Ook is de kraan voorzien van de HONEYCOMB® structuur, dit is een structuur die speciaal ontwikkeld is door Hansa. Deze technologie/structuur zorgt voor een betere bescherming tegen vuilafzetting en aanslag. Hierdoor hoef je de kraan minder vaak schoon te maken!

Ideal Standard Archimodule

De Ideal Standard Archimodule is een inbouw regendouche. Deze douche is een set bestaand uit drie delen. Je krijgt de douchekop (ook wel hoofddouche genoemd), handdouche en een de douchethermostaat. Deze regendouche komt in de kleur chroom, wel een tintje donkerder dan de standaard.

Doordat de regendouche inbouw is, heb je geen douchestang. De douchekop is rond en word aan de muur bevestigd. De handdouche is langwerpig en heeft net zoals de kop een krachtige straal. De thermostaat heeft drie knoppen, hiermee kun je makkelijk de twee douches bedienen en de temperatuur regelen.

Gedy g pirinei

Onze volgende maart favorieten is de badkamer accessoires lijn van Gedy. Deze lijn is erg uitgebreid en de losse items passen in elke badkamer. De producten uit de lijn komen in de uitvoering zwart, wit of chroom. Combineer alle zwarte items voor een moderne look in je badkamer. Of combineer er lekker op los.

Toiletborstel houder Gedy

We wilde twee producten uit de lijn even uitlichten en in het zonnetje zetten. De eerste is de Toiletborstelhouder, deze is net zo bijzonder als dat hij simpel is. Deze houder monteer je aan de muur, dit draagt bij aan het creëren van een open gevoel. De houder is zwart, wit of chroom en de beker waar de borstel in plaatst is gemaakt van glas. Je kunt niet door dit glas heen kijken door de afwerking.

De handoekhouder uit deze lijn springt er ook gelijk uit. Namelijk door zijn vorm, het is namelijk rechthoekig. Ondanks zijn vorm wordt het alsnog een handdoekring genoemd. Ook hier heb je de keuze tussen drie kleuren: Zwart, wit of chroom. Dit product monteer je ook aan de muur, hij is te zwaar om aan de zijkant van een kast(je) te hangen.

Handdoekring gedy

SuperDeals

Als laatst wilde we je graag introduceren aan onze SuperDeals. Badkamer en keuken producten zijn al duur genoeg. Dus hebben wij aanbiedingen op allerlei soorten producten. Zo hebben we deals op baden tot onderdelen en accessoires. Het assortiment van de SuperDeals wisselt vaak en geldt er op=op. De kortingen kunnen oplopen tot 80%, het zijn dezelfde topmerken en kwaliteit producten zoals je die van ons gewend bent. Profiteer van onze aanbiedingen en bespaar!

Dit waren al onze maart favorieten, volgende maand zijn we weer terug met nieuwe favorieten. Zit er niet een favoriet bij die jou aanspreekt? Neem dan vooral even een kijkje op onze site!

Heb je een van deze producten in huis of besteld laat het ons weten in een reactie !

Dit vind je mischien ook interresant:

Februari favorieten

Alles wat je moet weten over een regendouche

Hansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.