HANSA

HANSA

Reading Time: 3 minutes

“Geschikt voor alles wat het leven je brengt”. Zo omschrijf HANSA zijn producten. Hoewel het een sanitair merk is, gaat het HANSA niet alleen om douches en waterkranen. Een beter leven door middel van duurzaamheid staat centraal. Geen wonder dat zijn filosofie onslomakkelijk verbonden is met water. Terwijl wij het gebruiken zonder erbij na te denken, wil HANSA het waterverbruik verminderen door slimme oplossingen. In dit artikel lees je meer over het merk, zijn geschiedenis en zijn zaken. Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Slimme HANSA keukenkraan

100 jaar later

HANSA logo

Hansa Armaturen GmbH is gespecialiseerd in innovatieve uitrustingen van hoge kwaliteit voor de badkamer en keuken. In 1911 richtte Karl Göring het bedrijf op als Preß- und Stanzwerke GmbH, in een plaats dichtbij Stuttgart, Duitsland. Later, in 1921, kreeg het de naam HANSA Metallwerke AG. Het merk was de eerste in Europa die erin slaagde eengreepsmengkranen te produceren in 1962. Daarna groeide het bedrijf steeds meer. In 2017 fuseerde het bedrijf met de Finse fabrikant Oras Ltd en werd de Oras Group gevormd. Sinds de oprichting bepaalt het merk de normen in heel Europa. Nu, 100 jaar later, heeft het bedrijf 1400 werknemers in dienst in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Waarom je moet kiezen voor HANSA

Waarom is HANSA anders dan andere sanitaire merken? Om te beginnen streeft het bedrijf naar langdurige relaties met partners in de distributieketen. Daarom steunt de firma deze waar het kan. Daarbij legt het de focus op klanttevredenheid en zet het hoge normen in de productie om de kwaliteit te garanderen. Ten tweede, ontwerpt het bedrijf producten die bij ieders smaak passen. Tegelijkertijd, introduceert dit merk innovatieve technologieën om jouw leven te vergemakkelijken, bijvoorbeeld door middel van Bluetoothsystemen. Ten derde, gebruikt de fabrikant alleen maar duurzame en milieuvriendelijke materialen van hoge kwaliteit. Zo garandeert het jou een goede gezondheid. Het merk gebruikt bijvoorbeeld ontzinkingsbestendig messing om de kwaliteit van het drinkwater te behouden. Tenslotte geeft het bedrijf om het milieu en de omgeving. Dat laten ze terugzien in de artikelen die water en energie besparen.

HANSA handvrije wastafelkraan
HANSA handvrije kraan

HANSA’s producten

HANSA is gespecialiseerd in innovatieve waterkranen van hoge kwalteit voor het bad, de douche en de keuken. Klassieke, designer of slimme kranen, het merk ontwerpt en produceert ze allemaal. Je kunt uit verschillende designs kiezen, variërend van simpel tot modern. Ook wanneer je om gezondheid geeft en milieubewust bent door middel van waterbesparing, adviseren wij om naar het aanbod van dit noemenswaardige merk te kijken.

Ben je geïntresseerd in de producten? Neem dan eens een kijkje op SuperBath.nl! Bedank dat je dit artikelen heb gelezen. Laat een opmerking achter en geef je mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.