Februari favorieten

Februari favorieten

Reading Time: 3 minutes

Onze februari favorieten zijn speciaal gekozen om jou leven en keuzes een stukje makkelijker te maken. Deze maand draait om het toilet en de badkamer. De producten gaan goed samen en zijn makkelijk in gebruik. Wij hopen dat je er inspiratie uit kunt halen!

Grohe Euro Ceramic

Dit hangend Grohe toilet is al langer een favoriet bij vele, vooral door zijn compactheid. Hierdoor kunnen zelfs de kleine badkamers profiteren van superieure kracht en prestaties van dit toilet. Het toilet heeft een randloos design en is gemaakt van een glad porselein dat bacteriën geen kans geeft om te hechten. Dit is ideaal voor iedereen die niet zo’n fan is van het veelvuldig schoonmaken van je wc. Het Triple Vortex spoelsysteem maakt gebruik van drie waterafvoeren om een super krachtige, stille en spatvrije spoeling te creëren.

febrauri favoriet Grohe Hangend Toilet Euro Ceramic

De hangende stijl is ideaal voor eenvoudig onderhoud en creëert een gevoel van ruimte in jouw badkamer. Euro Ceramic is een assortiment ontworpen door Grohe en bied verschillende opties. Naast toiletten heeft de collectie ook wastafels, douchebakken en bidets. De collectie is daarom ideaal om jouw badkamer in te richten.

Allibert Toiletrolhouder loft-game

Allibert toiletrolhouder loft game

Bij een toilet mag een toiletrolhouder natuurlijk niet ontbreken. Deze houder van Allibert is van zwart aluminium en is makkelijk aan de muur te monteren. De zwarte kleur voegt een subtiele kleur toe aan vaak vooral witte badkamer. Ideaal is het plateautje hier kun je bijvoorbeeld jouw mobiele telefoon, sleutels of andere spullen neerleggen.

Allibert Borea wastafel

Deze Allibert wastafel is gemaakt van keramiek en komt in de kleur glanzend wit. Het heeft een ronde vorm en is bedoeld als opzetwastafel. Opzetwastafels zijn perfect om ruimte te besparen in de kastjes eronder. Dat is vooral ideaal als je een kleinere badkamer hebt. De wastafel heeft een luxe uitstraling en past in elke ruimte. Zet er twee naast elkaar voor een als je een groot huishouden hebt en voor een extra luxe uitstraling.

Wastafel Allibert Borea

Simplehuman zeepdispenser

Simplehuman zeepdispenser

Door deze zeepdispenser van Simplehuman zijn losse plastic flessen in jouw badkamer of keuken verleden tijd! Het elegante design maakt het een prima aanvulling op jouw keuken of badkamer. De dispenser is compact en heeft een inhoud van 237 ML. Het werkt door middel van een slimme, energiezuinige sensor waardoor de dispenser efficiënt in gebruik is. Een ander voordeel van de sensor is dat het gebruik extra hygiënisch is, je hoeft niet meer met vieze handen aan de pomp te zitten.

Dit waren alle favoriete van de maand februari, volgende maand zijn we weer terug met nieuwe favorieten. Zit er niet een favoriet bij diet jou aanspreekt? Neem dan vooral even een kijkje op onze site!

Heb je een van deze producten in huis of besteld laat het ons weten in een reactie !

Dit vind je misschien ook interresant:

Opzetwastafel: 3 keer inspiratie

Focus op: Allibert douchesets

Hoe laat je een kleine badkamer groter lijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.