Focus op: Allibert douchesets

Focus op: Allibert douchesets

Reading Time: 3 minutes

Wij hoeven je vast niet te vertellen over het grote assortiment van Allibert, alles wat je zoekt om uw badkamer opnieuw in te richten, vind je bij hen. Zoals de van hoge kwaliteit Allibert badkamermeubel en Allibert badkamerkranen. Wat vele niet weten is dat er ook een groot assortiment aan Allibert douche en Allibert douchesets is.

Het belangrijkste wat je moet weten: is dat Allibert verschillende collecties heeft. Allemaal hebben ze hun eigen unieke namen en specificaties. Hieronder presenteren wij de verschillende sets.

Ronde douchekoppen

De meest standaard en geliefde vorm voor een douchekop is de ronde. Allibert heeft veel verschillende sets met ronde koppen. Bijvoorbeeld de YUKON, hierover vertellen wij later meer, RONDI en JUBBA. Beide sets komen in de kleur glanzend chroom. Ook beschikken ze beide over een in hoogte verstelbare kleine handdouche.

Ben je opzoek naar een set die zich duidelijk weet te onderscheiden en een eyecatcher zal zijn in jouw badkamer. Dan is de LOFT GAME een goede optie. Deze set is namelijk zwart, heeft een douchestang die in hoogte verstelbaar is en 2 instelbare bevestigingspunten. Alle genoemde douches zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn makkelijk te monteren.

YUKON

Yukon doucheset

Met deze douchekolom krijg je twee voor de prijs van één: je krijgt een douchekop en een handdouche. Het model is gemaakt van roestvrij staal (RVS)  en komt in de kleur glanzend chroom. Zowel de douchekop en handdouche zijn voorzien van een antikalk voorzieningen. De binnenkanten van de douchekoppen zijn van verchroomd ABS ( een thermoplast die wordt gebruikt voor het maken van lichte en gegoten producten).  De douchstang en bijkomende flexibele slang zijn van RVS.

Rechthoekige douchekop

Wij horen je denken is dat niet een beetje een aparte vorm voor een douchekop? Eigenlijk niet, ze zijn niet veel te vinden maar zijn ideaal als je opzoek bent naar een regendouche met een groot oppervlak. Het merk biedt er slechts één aan namelijk de XL SMARTWET.

XL SMARTWET

Xl Smartwet douchset Allibert

Net als de andere Allibert douchesets, beschikt deze over zowel een douchekop als handdouche. Zoals benoemt is deze kop alleen rechthoekig en groter. Beide koppen beschikken over een anti-klak systeem, wat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt.  Ideaal is de zwarte legplank van gehard glas waar je al jouw badkamer accessoires kunt plaatsen. Onder de legplank zitten twee handige haken.  De douche is gemaakt van messing en verchroomd ABS.

Vierkante Douchekoppen

De vierkante douchekoppen zijn in opkomst, ze hebben een groter oppervalk dan de ronde maar zijn niet te groot. De vierkante vorm past ook nog eens mooi in een moderne badkamer.  Een van de nieuwste is de CUBITAB. Deze is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een draaibare regensproeier. In de minder recente modellen, vinden we de K’RO in verchroomd roestvrij staal.

Allibert douchesets SANAGA

Sanaga Doucheset Allibert

De SANAGA, met een brede douchekop is gemaakt van roestvrijstaal. De set beschikt over een blokkade op 38° C als bescherming tegen brandwonden, ideaal als je kinderen hebt. De doucheslang is anti-twist, dit betekend dat de slang niet met zichzelf in de knop kan raken.

Alle Allibert douchesets zijn voorzien van een rvs doucheslang en hebben een garantie van 2 jaar. Aarzel niet om op onze site te kijken voor het gehele Allibert assortiment, alles voor jouw badkamer!

Laat ons jouw ervaring met Allibert weten in de reacties of stel een vraag ! Wij horen graag van je!

Dit vind je misschien ook interessant :

Ontdek Deze 3 Regendouches

Wat kost een nieuwe badkamer?

Allibert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.