Villeroy en Boch: Subway 3.0

Villeroy en Boch: Subway 3.0

Reading Time: 3 minutes

De volgende generatie is gearriveerd! De Villeroy en Boch Subway 3.0 collectie is gecreëerd met de toekomstige generatie in gedachten. In dit artikel zal de Subway 3.0 collectie uitgebreid aan jullie worden voorgesteld. Wij zorgen ervoor dat ook jij helemaal up-to-date bent en aan de slag kan gaan met het creëren van jouw droom badkamer.

De Villeroy en Boch toilet Subway 3.0 collectie staat op dezelfde wijze als de Subway 2.0 collectie, bekend om de precisie en nauwkeurige lijnen van het design. Deze collectie is ontworpen om te leven en zorgt ervoor dat ook de volgende generatie zich thuis voelt. Deze collectie bestaat uit; toiletten, wastafels, baden en badkamermeubels.

Villeroy en Boch Subway 3.0 badkamer

TwistFlush Technologie

De TwistFlush spoeltechnologie stelt nieuwe normen op het gebied van hygiëne. De kuip heeft een trechtervorm en daardoor is er minder vervuiling. De TwistFlush heeft slechts 4,5 l nodig voor een grote spoeling en 3 l voor een kleine spoeling. Dit is goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee. De washdown-pannen zorgen voor minimale geurvorming en het anti-vuil oppervlak (CeramicPlus) zorgt voor een eenvoudige badkamerreinniging.

TwistFlush
Hangend toilet

Wastafels van Villeroy en Boch Subway 3.0

De wastafels hebben een universeel en tijdloos ontwerp. En een langwerpige overloop voor een stijlvoll uitstraling. Met diepe bakken en ruime randen wordt maximaal comfort gecreëert. Zo wordt het wassen van haren en het doen van een handwas een stuk makkelijker! De wastafels zijn beschikbaar in verschillende ontwerpen en maten. En de dubbele wastafels zijn ideaal voor gezinnen!

Villeroy en Boch Subway 3.0 wastafel

Hoogwaardige Badkamermeubels

De badkamermeubelen bieden ruime opbergmogelijkheden, evenals de optie om de meubels aan te passen aan jouw voorkeuren. Er is bijvoorbeeld de optie om een anti-vingerafdruk laag toe te voegen. Vervolgens, kan er ook dimbare verlichting worden geinstalleerd onder het badkamermeubel. Zodoende, kan de lichtkleur aan jouw voorkeur voldoen. Als gevolg hiervan kan de lichtkleur aangepast worden van daglichtwit tot warm wit. De badkamermeubels zijn beschikbaar in diverse kleuren: Brilliant White, Pure White, Volcano Black, Taupe, Cashmere Grey, Marine Blue, Graphite, Arizona Oak, Nordic Oak, Kansas Oak en Stone Oak. De badkamermeubelen beschikken bovendien over een SoftClosing systeem en een Selfclosing apparaat. De SoftClosing technologie sluit laden en deuren zonder enig geluid te maken. Ook remt de lade af en sluit deze automatisch, langzaam en geruisloos. Hieruit volgt dat het badkamermeubel lang meegaat.

Vervangbare LED verlichting

Tegenwoordig worden veel moderne LED-lampen niet vervangen omdat deze in het meubel zijn geïnstalleerd. Als gevolg kan je een defecte lamp niet meer vervangen. Daarentegen, zijn de Villeroy & Boch producten voorzien van vervangbare LED verlichting. In geval van een defect of storing, kan de lamp zodoende dus snel en eenvoudig worden vervangen.

Vervangbare LED verlichting

Wij snappen natuurlijk dat er heel veel mogelijkheden zijn. Een keuze maken is ook zeker niet gemakkelijk. Maar wij hopen dat u toch iets heeft gevonden dat u bevalt. Als er overhoopt toch vragen zijn of wilt u uw favorieten met ons delen, laat dan vooral een commentaar achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.