Focus op: Cedam

Focus op: Cedam

Reading Time: 5 minutes

Als een van de laatste nieuwkomers in de wereld van de badkamers, stellen wij u vandaag het Franse merk CEDAM voor. Net aangekomen op onze website, zullen wij nu de focus op de Cedam collectie leggen. Wij vertellen u er graag meer over. Ontdek samen met ons het CEDAM-universum!

Een verjaardag om te vieren: 30 jaar CEDAM

30 jaar Franse fabricage, 30 jaar passie, 30 jaar innovatie: dat zijn de 3 jubilea die we dit jaar met het merk CEDAM kunnen vieren. Maar dat zegt niet veel meer over wat het merk doet, dus laten we het u allemaal uitleggen!

De productie-eenheid van het merk is gevestigd in Aubernai, in de Elzas, en staat garant voor kwaliteitsproducten. Tussen elke productiefase worden namelijk controles uitgevoerd om onaangename verrassingen te voorkomen. Hierdoor kunnen wij ook veel flexibelere assortimenten aanbieden. Met hun nieuwste series kunt u namelijk zelf het materiaal, het type waskommen, de handgrepen van de meubelen, enz. kiezen. We zullen je hier later meer over vertellen.

Om hun verhaal voort te zetten, CEDAM is ook begaan met het milieu. Zo vindt u bijvoorbeeld meubelpanelen die voldoen aan het Duitse Blaue Engel-label. Dit is het ecolabel van de Duitse federale regering, dat al vele jaren wordt gebruikt als leidraad voor een duurzamer verbruik.

Focus op CEDAM collecties

We konden u niet laten vertrekken zonder u kennis te laten maken met de prachtige collecties van CEDAM! Ontdek ze samen met ons!

De Edge-reeks

Ontdek de Edge-serie, de nieuwste serie ontworpen door CEDAM. Wat heel praktisch is in deze serie (en ook in de andere) is de keuze! U kunt namelijk verschillende maten meubelen combineren met verschillende soorten wastafels, de afwerking en de handgreep van het meubel kiezen. Het is moeilijk om meer mogelijkheden te bieden dan dat.

U kunt kiezen tussen een wastafel of een badmeubel. Sommige mensen kiezen voor een badmeubel om extra opbergruimte te hebben en je kunt er ook op zetten wat je maar wilt. Zo kunt u uw badkamer inrichten zoals u wilt, zonder dat u ruimte tekort komt.

Hierboven ziet u een voorbeeld van een bijpassend meubel met een wastafelblad. Over wastafelbladen gesproken, in deze serie heeft u de keuze uit 3 verschillende materialen. Altijd meer mogelijkheden bij CEDAM. U kunt kiezen uit marmer, massief oppervlak of keramiek. In deze serie heeft u de keuze tussen 2 afwerkingen: afwerking B of afwerking P. Afwerking P is de Blauwe Engel gecertificeerde, het is ook anti-vingerafdruk. Wij raden u echt aan voor deze afwerking te kiezen als u een heel donker gekleurd meubelstuk kiest en nog meer als u voor zwart kiest. Bij een zwart meubel zijn vingerafdrukken immers bijna automatisch zichtbaar als u dit type afwerking niet gebruikt en kan uw design badkamer snel veranderen in een nachtmerrie.

De serie biedt ook een breed scala aan kolommen. Eén of twee deuren, met of zonder spiegel, 90, 135 of 154 cm hoog: de keuze is aan u.

Een groot pluspunt van alle CEDAM series in vergelijking met andere fabrikanten zijn de armaturen. CEDAM is bijna de enige die ze aanbiedt.

De Oakwood reeks

Hier betreden we een collectie die iets natuurlijker is, aangezien de meeste meubelen van echt houtfineer zijn gemaakt.

Deze serie biedt iets minder mogelijkheden dan de Edge serie, maar zal u toch tevreden kunnen stellen, aangezien zij u wastafels voorstelt om te stellen. Als u kiest voor een meubel en een vrijstaande wastafel, moet u er rekening mee houden dat u het wastafelblad moet nemen om het te kunnen plaatsen. Let erop dat u er ook een gat in moet boren om de rest van de sanitaire installatie door te laten.

Voor het meubilair kunt u kiezen uit 3 maten: 61, 91 of 121 cm. U kunt ze dan combineren met een opzetwastafel of een wastafel met een massief oppervlak.

Het hoogtepunt van deze collectie is hun beroemde ronde eiken fineer spiegel. We konden het je niet laten missen, het is gewoon prachtig! Je kunt het gebruiken als een kleine plank dankzij de plank die er doorheen loopt. Om in het thema van de spiegels te blijven, biedt deze collectie een aantal spiegels, de een nog origineler dan de ander.

De Glans collectie

Kunt u de kleur die u wilt niet vinden? Hier moet je je geluk vinden! De CEDAM Gloss serie biedt u niet minder dan 24 verschillende kleuren, die kunnen worden gecombineerd met 3 kleuren voor de handgrepen (als u dat wenst).

Deze serie biedt ook meer maten van meubilair, in feite heb je 5 verschillende maten beschikbaar. Hier vindt u ook dubbele wastafelbladen. Deze wastafelbladen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende materialen: glanzend glas (SAPLAN), glanzend gereconstitueerd marmer (GSPLAN), dun (ZOPLAN) of dik (GLPLAN).

Wat het meubilair betreft, biedt CEDAM 3 verschillende kleuren handgrepen: geborsteld roestvrij staal, glanzend chroom of mat goud. U kunt ook kiezen voor een handgreep voor uw meubel. Het is ook mogelijk om 1 of 2 lades te hebben.

Net als in de vorige collectie kunt u het meubel combineren met een wastafel of een wastafel + aanrechtblad. Deze serie biedt ook half verzonken wastafels.

Wat vinden we zo leuk aan deze collectie? Het is helder! En ja, de naam Gloss is niet toevallig gekozen! U heeft de mogelijkheid om licht toe te voegen onder uw wastafel! Als u nog meer wilt, biedt deze collectie ook verlichte spiegels.

Focus op TEN-serie van Cedam.

Als u op zoek bent naar meubels in alle maten, raden wij u aan eens te kijken naar de Ten-serie van CEDAM. Er zijn niet minder dan 8 verschillende maten meubels!

Wat de twee vorige collecties betreft, kunt u deze combineren met een wastafel of met een waskom + waskom. Als u uw badkamer een design tintje wilt geven, stelt CEDAM u de configuratie voor die u op de bovenstaande foto ziet. U vindt twee meubelstukken: het ene met een wastafel of wastafelblad en het andere met een wastafelblad voor meer opbergruimte. We houden van het asymmetrische aspect dat het aan de kamer geeft.

Voor de kast kunt u kiezen tussen laden of deuren, en ook het aantal laden als u voor het laatste kiest. Er zijn vele kleuren beschikbaar.

Wij hopen dat u nu iets meer weet over CEDAM! Het is niet gemakkelijk om een keuze te maken uit al deze keuzemogelijkheden, maar aan de andere kant zult u bijna zeker iets vinden dat u bevalt. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om het ons te vragen in de commentaren, wij beantwoorden uw vragen graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.