Villeroy en Boch Subway 2.0

Villeroy en Boch Subway 2.0

Reading Time: 3 minutes

Het is een van de meest veelzijdige collecties van Villeroy en Boch: Subway 2.0. Wederom slaagde het merk erin om een succesvolle serie te ontwerpen. In dit artikel vertellen wij over de belangrijkste kenmerken en hoogtepunten van de Subway 2.0 serie. Hiermee kun jij insipiratie en ideeën opdoen voor jouw eigen badkamer.

Kenmerkend aan Villeroy en Boch Subway 2.0

Om te beginnen komt de veelzijdige collectie met een erg uitgebreid assortiment. Je kunt er terecht voor wastafels, wastafelmeubels, toiletten, toiletbrillen en bidets. Daarnaast legt Villeroy en Boch de nadruk op ruimtebesparing. Dat doen ze onder andere door meubels en sanitair te ontwerpen dat hangt. Daarnaast zorgen de doordachte designs van de wastafelmeubels voor voldoende opbergruimte en functionaliteit. Bovendien zou het Villeroy en Boch niet zijn als het merk niet komt met een bijzondere innovatie. De nieuwe generatie toiletten in deze serie met zetten de het nieuwe standaard voor de hoogste eisen aan hygiëne. Tenslotte kun je met deze collectie de meubels volledig aanpassen aan jouw wensen, dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren, die een harmonische aanvulling zijn op het schone, witte keramiek.

Villeroy en Boch Subway 2.0 badkamer met hangend toilet, hangend bidet, wastafelmeubel

Een breed assortiment

Met name het aanbod aan een Villeroy en Boch wastafel is zeer variërend. Je vindt niet alleen wastafels voor op de badkamer, maar ook voor op het toilet, zoals een hoekfontein die ruimte bespaart. Een Villeroy en Boch Subway 2.0 wastafel is vooral functioneel door de diepe wasbekken en brede aflegvlakken. Bovendien zijn de dubbele wastafels zeer geschikt voor gezinnen.

Villeroy en Boch Subway 2.0 dubbele wastafel
Subway 2.0 dubbele wastafel

Maximaal comfort met opbergruimte

Het assortiment van het diverse collectie biedt vele mogelijkheden aan opbergruimte voor jouw badkamer. Hiedoor zijn de wastafelmeubels ook zeer functioneel. Zelfs de allerkleinste ruimtes kunnen optimaal worden benut. Door de slimme indeling van de Villeroy & Boch badkamermeubels houd je je badkamer netjes opgeruimd. Bovendien geniet je dankzij het minimalistische design van fijne grepen.

Villeroy en Boch Subway 2.0 wastafelmeubel
Subway 2.0 wastafelmeubel met slimme indeling

Villeroy en Boch Subway 2.0 DirectFlush

De nieuwe generatie aan de Villeroy en Boch toilet kom je tegen in Subway 2.0. Het innovatieve DirectFlush spoelt de gehele pot met minimale waterconsumptie. De randloze designs zorgen voor makkelijke schoonmaak en onderhoud, omdat het spoelwater ieder plekje in de kom kan bereiken. Dat betekent maximale hygiëne. Naast hygiëne zorgt het merk daarbij voor een stijlvol toilet. Niet alleen een standaard toiletbril, kan met een Subway 2.0 toilet gecombineerd worden, maar ook de SlimSeats. Dit is een nieuwe, moderne en extra platte toiletzitting.

Kleurvariatie voor vele designs

De badkamermeubels van de Subway 2.0 serie complementeren het keramiek op harmonieuze wijze. Ze zijn te verkrijgen in diverse kleuren, zoals Eikenkleurig, Steen Grijs en Santana Oak. Daarmee kun jij jouw verbeelding de vrije loop laten. De meubels garanderen hoge kwaliteit door het gebruikte materiaal dat vochtbestendig is.

Badkamermeubel van Subway 2.0 in Santana Oak
Subway 2.0 Badkamermeubel Santana Oak

De verzonken grepen mag je ook niet missen! Deze zijn verkrijgbaar in zilver of chroom.

De complete collectie samenvatting in een kort en bondig artikel is bijna onmogelijk! Kijk daarom op onze website voor alle artikelen uit de Subway 2.0 serie en voor nog meer inspiratie. Heb jij er al ervaring mee gehad? We horen graag je mening in een reactie onder dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.