Wisa

Wisa

Reading Time: 2 minutes

Het sanitair merk Wisa is in 1865 opgericht door Wolf Joseph Stokvis. Vanaf het begin is het merk al bezig met producten voor de waterhuishouding. Dit betekent dat het al meer dan 150 jaar ervaring heeft met sanitair. Die experise in terug te zien in de producten.

Hollands vakmanschap

Vandaag de dag is het merk een groeiende Nederlandse producent en wereldwijd actief. De hedendaagse eisen worden positief door Wisa beantwoord. Waterbesparing en design zijn prioriteit met kwaliteit en installatiegemak als drijfveer. Met name op het gebied van spoeltechnieken scoort het hoog en blijft het innoveren.

Wisa spoelsystemen

Wisa inbouwreservoir

Een inbouwreservoir is een must-have voor hangende toiletten. Alleen het bedieningspaneel is zichtbaar en geeft daardoor een strakke en moderne look. Daarom kiezen veel mensen bij renovaties voor deze optie. Het zorgt ervoor dat je makkelijker, sneller en hygiënischer de hele wc kunt schoonmaken. Vooral de vloer kan makkelijk worden geschrobd omdat je niet om de voet van een staand toilet hoeft te werken. Naast dit voordeel geeft een hangend toilet een ruimtelijkere impressie van de badkamer.

Bij het aanschaffen van een hangend toilet komen dus al deze voordelen. Maar hiervoor is wel een inbouwreservoir nodig. Wisa sanitair komt gelukkig met een breed aanbod aan oplossingen om dit waar te maken. Zo zijn er inbouwreservoirs in allerlei soorten en maten en toepasbaar op verschillende installaties, zoals een toilet of een urinoir. Een populaire collectie is bijvoorbeeld de Wisa XS serie.

Wisa bedieningspaneel

Bij een inbouwreservoir kan een bedieningspaneel niet ontbreken. Daarom komt Wisa met een groot assortiment aan bedieningspanelen. Deze zijn te verkrijgen in metaal of plastic. Ook is de keuze uit witte, zwarte of chroom uitvoeringen. Daardoor kun jij jouw badkamer of toiletruimte tot in details harmoniëren en perfectioneren.

De bedieningspanelen zijn zodanig ontworpen dat het altijd een luxere uitstraling geeft aan jouw toilet. Dit is omdat Wisa zeker wil zijn dat de keuze de je maakt, altijd de juiste keuze is.

Wisa bedieningspaneel met twee spoelknoppen
Wisa Bedieningspaneel

Wisa onderdelen

Om jouw spoelsystemen en sanitair optimaal te kunnen laten werken is onderhoud vereist. Mis je een onderdeel of is het aan vervanging toe? Bij Wisa kun je absoluut terecht. Of het nou gaat om onderdelen voor jouw toilet, het inbouwreservoir, het urinoir of andere onderdelen, je bespaart in ieder geval in je portemonnee door alleen een onderdeel te vervangen!

Heb jij zelf al ervaring gehad met dit merk? We horen graag jouw mening in de reacties! Ook kun je voor meer inspiratie een kijkje nemen op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.