Villeroy en Boch Architectura

Villeroy en Boch Architectura

Reading Time: 2 minutes

In de Villeroy en Boch Architectura serie staat voornamelijk de vormgeving van het keramiek centraal. Rond, ovaal, rechthoekig of juist vierkant: jouw favoriete design van het sanitair zit er ongetwijfeld tussen. Daardoor biedt het vele inrichtingsmogelijkheden. De collectie omvat alle sanitaire meubels die jij nodig hebt in jouw badkamer: toiletten, toiletbrillen, urinoirs, bidets, baden, douchebakken en wastafels.

In dit artikel lichten wij hoogtepunten uit de Villeroy & Boch Architectura serie toe. Zodat jij inzicht krijgt of het toepasselijk is voor jouw badkamer en om inspiratie op te doen!

Villeroy en Boch Architectura Badkamer

Wastafels met bijzondere vormen

Allereerst de wastafels. Voornamelijk de wastafels uit de serie hebben een minimalistisch design, maar de bijzondere vormen zorgen voor een unieke look. Het aanbod is breed. Daarom kun je er terecht voor opzet-, inbouw- en onderbouwwastafels en meubelwastafels. Met deze variatie kun jij je badkamer naar eigen wensen samenstellen.

Villeroy en Boch douchebak

Daarnaast verdienen de douchebakken in deze serie extra toewijding. Een Villeroy en Boch Architectura MetalRim douchebak is namenlijk ultradun en randloos. Het is gemaakt van hoogwaardig sanitair acryl. Een douchevloer met de MetalRim-technologie heeft stalen wapening geïntegreerd in de randen van de douchebak. Dit zorgt voor optimale stabiliteit. Het won in 2014 de prestigieuze Red Dot Award. Met deze douchebak in jouw badkamer zorg je voor een unieke en luxe uitstraling.

MetalRim douchebak
Architectura MetalRim douchebak

Villeroy en Boch Toilet

Tenslotte zijn de toiletten opvallend in deze serie. De toiletten zijn namenlijk uitgerust met de DirectFlush-technologie. Door het randloze design kan het spoelwater ieder plekje in de kom bereiken met minimaal watergebruik. Dit zorgt voor optimale hygiëne. In de serie vind je zowel hangende als staande toiletten. Bovendien kun je voor nog meer comfort kiezen uit ronde of vierkante toiletten.

Architectura DirectFlush toilet
Architectura DirectFlush toilet

Hopelijk heb je inspiratie op kunnen doen met dit artikel, zodat je zelf aan de slag kunt met je eigen badkamer! Laat hieronder in de comments weten wat je van de collectie vindt, want wij horen graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.