Geberit AquaClean

Geberit AquaClean

Reading Time: 3 minutes

De douche WC is in heel Europa in opkomst en stijgt in populariteit in veel huishoudens. Verschillende merken uit de sanitair-wereld brengen ze inmiddels op de markt. Een van die merken is Geberit. De Geberit AquaClean serie bevat inmiddels drie modellen. Ben jij op zoek naar een Geberit douche WC? In dit artikel gaan wij dieper in op de drie verschillende modellen, zodat jij eenvoudig en snel de juiste keuze kan maken en jouw favoriete douche WC in huis haalt!

Wat is een douche WC?

Om makkelijker het onderscheid tussen de verschillende douche WCs te kunnen maken, leggen we graag eerst even uit wat een douche WC nou precies is. Een douche WC is een toilet met bidet ineen. Het komt oorspronkelijk uit Japan en heet daarom ook wel een Japans toilet. De Japanse WC heeft een ingebouwde sproeier en fohn die na het gebruik van het toilet grondig jouw onderlichaam reinigen. Met knoppen op het toilet of via een afstandsbediening kun jij de douchearm bedienen. Het maakt toiletpapier overbodig!

Vaak heb je de keuze uit verschillende douchestralen, omdat ieder van een andere ervaring zal genieten. Geberit heeft een gepatenteerde WhirlSpray-technologie die een grondige en gerichte douchestraal garandeert. Hiermee kun je de intesiteit en richting eenvoudig zelf instellen.

Geberit AquaClean Douche WC in badkamer met bedieningspaneel en afstandsbediening

Geberit AquaClean Mera

De douche WC uit de Mera-serie is het best verkochte Japanse toilet in Europa. Houd jij van extra en nog meer luxe en comfort? Dan is dit toilet echt iets voor jouw. De Mera-serie biedt twee modellen: de Geberit AquaClean Mera Comfort en de Classic. Hoewel de Classic al de meest comfortable functies heeft, is de Comfort met nog meer luxe uitgerust. Zo geniet je van toiletbrilverwarming, een deksel die automatisch opent en sluit zonder contact en verlichting in verschillende kleuren, handig voor een nachtelijk toiletbezoek. Je kunt kiezen voor een klassieke witte ombouw of een glanzend chromen kap. Hierdoor wordt het een waar pareltje voor het oog!

Geberit AquaClean Mera Comfort

Geberit AquaClean Sela

De Douche WC at the Sela-serie valt voornamelijk op vanwege de elegante uitstraling. Het hangende toilet voldoet aan alle kwaliteitseisen. Het benadrukt vooral de basis van een Japans toilet. Daarom is het uitgerust met de belangrijkste basisfuncties zoals de TurboFluch-spoeltechniek en de zogenaamde ladydouche.

Geberit AquaClean Sela

Geberit AquaClean Tuma

Douche WCs zijn vaak prijzig. Een bidet toilet uit de Tuma-serie is echter zeer betaalbaar. Het biedt alle basisfuncties van een douche WC, zoals de WhirlSpray-technologie, zelf in te stellen intesiteitsniveaus en andere handigheden, zoals de Quick Release en SoftClose toiletbril. Bovendien is het ook verkrijgbaar als een staand toilet! Zoals in de Mera-serie, heeft ook de Tuma-serie twee modellen: de Geberit AquaClean Tuma Comfort en de Classic. Tenslotte biedt deze serie ook een aparte douche WC-bril. Zo geniet je van de voordelen van een Japans toilet, maar dan super voordelig!

Geberit AquaClean Tuma

Nu weet je het verschil tussen de drie modellen uit de AquaClean-serie en kun je de juiste keuze maken! Je geniet van extra voordelige Japanse toiletten op onze website! Hopelijk vond je het artikel helpend. Laat het ons weten door een reactie achter te laten in de comments. Wij horen graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.