Geberit bedieningspaneel: de populaire series

Geberit bedieningspaneel: de populaire series

Reading Time: 3 minutes

Heb je een bedieningspaneel nodig voor jouw hangend toilet? Kies dan voor een Geberit bedieningspaneel, je zult er geen spijt van krijgen. Deze panelen zijn perfect in combinatie met de Geberit toilet of Geberit hangtoilet.

Het merk Geberit heeft zich gepositioneerd als een referentiemerk in de markt van sanitaire producten, in het bijzonder in toiletproducten. Daarom zullen we het vandaag hebben over een van hun paradepaardjes, de bedieningspanelen, en hun meest populaire series.

Geberit bedieningspanelen

Het merk streeft ernaar om bedieningspanelen in verschillende kleuren en afwerkingen te ontwerpen, zodat je altijd kunt kiezen voor een optie die bij jouw stijl past. Bovendien zijn de meeste nu twee knoppen, zodat je bij elke spoeling water kunt besparen.

Maak kennis met de populaire series:

Er is een bedieningspaneel voor elke badkamerstijl. Hieronder vind je bijvoorbeeld enkele van de populairste Geberit-modellen voor bedieningspanelen.

Geberit Kappa bedieningspaneel

In de eerste plaats willen wij je deze twee bedieningspanelen van aluminium uit de Kappa 50 serie in de kleuren wit en chroom laten zien. In feite zijn deze een zeer goede optie als je het niet erg vindt om iets meer te investeren in een spoelplaat met een metallic afwerking.

kappa 50
Geberit kappa 50 grijs

Ten tweede behoren deze twee onderstaande modellen tot de Kappa 20-serie en zijn ze de ideale keuze als je op zoek bent naar een uniek design.

Geberit kappa 20 grijs
kappa 20 wite

Geberit Omega

Op de derde plaats hebben we deze Omega 20 en 30 drukknoppen zijn nog steeds een elegante keuze dankzij de chromen details.

Geberit omega 20 wit
Geberit bedieningspaneel omega 30

Geberit Sigma bedieningspaneel

Dankzij zijn betrouwbaarheid en betaalbare prijs, is de Sigma 01 serie een klassieker die nooit uit de mode raakt. Bovendien wordt dit model gekenmerkt door afgeronde knoppen en een dubbele spoeling om bij elk gebruik water te besparen.

Sigma 01 wit
Sigma 01 grijs
geberit sigma 01 zwart


Tot slot, een geweldige optie voor wie op zoek is naar een luxueuze afwerking is de Sigma 70-serie. Het glas en het oppervlak van geborsteld staal geven deze panelen een elegante en opvallende afwerking.

Sigma 70 zwart
Geberit sigma 70 grijs
sigma 70 wit

Geberit heeft ook de Geberit DuoFresh-geurverwijderingsmodule ontwikkeld, die compatibel is met bijna alle spoelplaten uit de Geberit Sigma-serie. Dit element maakt jouw badkamer nog luxer.

Houd rekening met het inbouwreservoir dat je hebt of krijgt, de kleur van de kraan en de stijl van de badkamer.

Tot slot hopen wij dat je het Geberit bedieningspaneel van jouw dromen hebt gevonden! Daarnaast zouden we graag willen weten wat je van dit artikel vond? Laat het ons weten in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.