Witte kraan: Het stijlelement voor de badkamer

Witte kraan: Het stijlelement voor de badkamer

Reading Time: 3 minutes

In een badkamer gebruik je water en water komt uit een kraan. Eenvoudig zou je denken, maar een badkamerkraan is natuurlijk véél meer dan watertoevoer. Met een gekleurde kraan kun je een statement maken. Je kent de gouden of zwarte kraan vast wel maar graag introduceren we je aan een witte kraan. Want er is helemaal niks mis met wit vinden wij! We helpen je graag een handje op weg met wat voorbeelden.

De perfecte basiskleur

Wit zorgt voor een frisse uitstraling, een ruimtelijk sfeer en is door het minimale contrast bijna dromerig rustgevend. De meeste witte kranen vind je bij de bekende merken terug in een matte variant. Denk hierbij aan merken als Grohe en Hansgrohe. Door alles wit en clean te houden, stap je binnen in een oase van rust.

Axor wastafel kraan

Door minimaal gebruik van kleur en glans is je badkamer niet alleen zen, je maakt er een kleine ruimte ook optisch groter mee. Wit is niet saai, want zonder wit in de badkamer ben je nergens. De truc is dat je de badkamer persoonlijk maakt door verzorgingsproducten, een plant of goede badkameraccessoires.

Glans én mat

Wit staat algemeen bekend voor rust en reinheid en dat is precies waar veel mensen naar op zoek zijn in hun badkamer. Als je er over na denkt is het best gek dat we witte kranen een tijd links hebben laten liggen.

Hansgrohe witte kraan

Witte kranen komen in glanzende, maar vooral matte variant. En niet de wastafelkraan, maar ook de badkraan of douchekraan. Zo kun je alles mooi op elkaar afstemmen. Het grootte pluspunt van wit? Het matcht met alles.

Witte kraan combineren

Of de witte kraan eruit springt in de badkamer, ligt maar net aan zijn omgeving. In een witte of lichte badkamer zal de kraan juist wegvallen in het geheel. Heb je donkere of gekleurde wanden, dan wordt het een blikvanger.

Wil je dat de witte kraan opvalt in jouw badkamer? Laat ‘m dan opvallen in een zwarte of donkergrijze ruimte door bijvoorbeeld een witte kraan te combineren met een lichte tegel en donkere wastafel.

Deze badkamerkranen zijn minimalistisch, elegant en maken je badkamer compleet af. Houd je van licht en pastel? Dan past een witte kraan goed bij jou!

Vind je wit toch een beetje té wit? Dan zijn er ook genoeg kranen met een andere kleur of een hint van wit, ontdek ze op onze website. Wat vind jij van witte kranen, is het wat voor jou? Laat het ons weten met een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.