Geberit Duofresh

Geberit Duofresh

Reading Time: 2 minutes

Kent u dat moment, wanneer u de wc of de badkamer binnengaat en er een vreemde geur in de lucht hangt. Dan kan het aan uw toilet liggen.
Met de Geberit Duofresh heeft Geberit de oplossing gevonden.

Hieronder zullen wij u inspireren met de Geberit Duofresh collectie, alsook met de bedieningspanelen en de inbouwreservoirs.

Wat is Geberit Duofresh?

Geberit duofresh is een verfrissingssysteem dat verborgen zit achter het bedieningspaneel. Zodra iemand op het toilet gaat zitten. Wordt het signaal doorgegeven aan de duofresh en zal deze een aangename geur verstuiven.

Het systeem is door Geberit eenvoudig te vervangen. Het controlepaneel kan gemakkelijk worden geopend, waarna de Duofresh in het zicht staat en binnen handbereik is. Geberit heeft er voor gezorgd dat het naadloos weggewerkt is. Hierdoor sluit het altijd perfect aan bij uw interieur. Geberit voorziet ook een optie met een oriëntatielicht, waardoor u ‘s nachts steeds de weg kunt vinden om naar het toilet te gaan.

De Geberit Duofresh wordt gecombineerd met de Geberit Sigma serie. Bij deze serie gaat het om verschillende bedieningspanelen.

grijs of zilver bedieningspaneel toilet Geberit Sigma
Geberit Duofresh/bedieningspaneel

Bedieningspanelen

Geberit is de beste in het maken van bedieningspanelen voor het toilet. Zo zorgt Geberit ervoor dat het bij ieders smaak past, maar ook bij alles. Geberit heeft niet alleen oog voor het design van het Geberit bedieningspaneel, maar ook de functionaliteit ervan.

Bij Geberit heeft u de keuze tussen een volle drukknop of een gedeelde drukknop. Ook kunt u kiezen tussen een vierkant of een cirkel als spoelstop. Tot slot kunt u kiezen tussen de hoeveelheid druk die nodig is om het toilet door te spoelen. De eerste is de normale drukknop waarbij u moet drukken. De tweede is met de verfijnde drukknop en tenslotte is er de drukplaat die bijna geen druk nodig heeft.

Geberit inbouwreservoir

Wat niet vergeten mag worden bij een toilet en bedieningspaneel is het Geberit inbouwreservoir. Geberit is de marktleider in inbouwreservoirs. In deze moderne tijd is het niet alleen noodzakelijk. Voor dit product heeft Geberit het waterefficiëntielabel gekregen.

Het inbouwreservoir past perfect bij het sigma-assortiment. Daarvoor is hun Sigma inbouwreservoir 12 cm en heeft een spoelwatervolume van 4,5l.

One thought on “Geberit Duofresh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.