Duravit

Duravit

Reading Time: 3 minutes

Duravit is een Duits bedrijf dat in al in 1817 (!) is opgericht. Het is er tot op de dag van vandaag in geslaagd om maar liefst 130 landen te voorzien van hun hoogwaardige sanitaire producten. Maar wat maakt dit merk nou precies zo bijzonder?

Een origineel ontwerp en consistentie van technologische verbeteringen: Duravit werkt samen met enkele zeer prominente ontwerpers. Voorbeelden hiervan zijn Philippe Starck, Matteo Thun en Antonio Rodriguez. Als uitkomst worden bijzondere series gecreëerd, zoals de Duravit Starck collectie.

Een uniek ontwerp

Samen met deze unieke ontwerpen probeert Duravit de levenskwaliteit van de gebruiker te verbeteren. En dit met producten die er altijd goed uitzien en altijd wel een goede plek kunnen vinden in elke badkamer. Alles wat jij nodig hebt voor in jouw badkamer biedt Duravit aan! Laten we eens kijken naar een paar productcategorieën.

Badkuipen

Het doel van dit merk is om hoogwaardige producten aan te bieden. Daarom vind je baden met genoeg ruimte om je lekker te kunnen ontspannen. Of je nou op zoek bent naar een ligbad, whirlpool of een vrijstaand bad, je kan er altijd terecht voor jouw favoriet. Een Duravit bad zorgt ervoor dat je lichaam wordt omhult, met als doel jouw comfort te maximaliseren.

Duravit bad uit de Cape Cod serie
Bad uit de Cape Cod serie

Douches

De douche kan het element zijn wat het eerste je aandacht trekt wanneer je de bakdamer betreedt. Met een douche van Duravit is dit altijd het geval. Daarnaast is het een belangrijk onderdeel voor onze dagelijke hygiëne. Duravit begrijpt deze essentie en maakt van een douche een subliem meesterwerk. Bovendien geeft het gebruikte materiaal een superieure opbouw en uitstraling door het gebruik van het innovatieve DuraSolid®. Dit behoudt ook de kleur van jouw douche en garandeert een lange levensduur.

Duravit Starck douchebak
Starck douchebak

Wastafels

Of het nou gaat om opzetwastafels of inbouwwastafels, met een Duravit wastafel zit je nooit fout. De wastafels zijn er zowel in zeer ronde vormen als extreem rechhoekige vormen, zoals in de Vero Air serie. Deze collectie wordt gekenmerkt door precisie en perfecte proporties. Er is keuze voor iedereen.

Duravit Vero air collectie met vrijstaand bad, vrijstaande badkraan en dubbele wastafelmeubel
Vero Air collectie

Kranen

Bij een wastafel kan een wastafelkraan natuurlijk niet ontbreken. Het aanbod van Duravit kranen is zeer breed. Zo worden er wastafelmengkranen, fonteinkranen en bidetkranen aangeboden. Allemaal hebben ze een elegant en tijdloos design. Dit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar helderheid een eenvoud. Toch gaat dit nooit zonder creativiteit. Om de invloed van de kranen nog verder te versterken, creëert het merk kranen met wat complexere vormen die nog steeds mooi in elke badkamer passen.

Duravit wastafelkraan

Dit zijn zeker niet alle productcategorieën. Het merk ontwerpt ook andere badkamermeubels, zoals een Duravit toilet, en in het bijzonder de Duravit Sensowash.

Wat is jouw mening over Duravit? We horen graag wat jouw ervaringen zijn met dit merk. Twijfel vooral niet om een reactie onder dit artikel achter te laten! Wij kunnen in ieder geval dit merk met volle trots aanraden! Voor meer inspiratie kun je ook een kijkje nemen op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.