Riho

Riho

Reading Time: 3 minutes

Vandaag zetten we het Europese merk Riho in de spotlights! In dit artikel maak je kennis met de producten en bijzonderheden van dit hoogwaardige sanitaire merk. Eerst even een kleine introductie.

Riho is een belangrijke speler in de sanitairbranche. Het is al meer dan 30 jaar een zeer betrouwbaar merk wanneer het aankomt op ligbaden, whirlpools en douches. Tot op de dag van vandaag ontwerpt en produceert Riho met als uitgangspunt om jou te laten genieten van jouw badkamer. Het merk is van mening dat jouw badkamer niet alleen mooi, maar ook praktisch moet zijn. Dat zie je terug in het aanbod. Wij gaan jou inspireren met de producten van dit merk om jouw droombadkamer te creëren.

Riho baden

Inbouw, back-to-wall of vrijstaande baden: een Riho bad laat jou in alle soorten optimaal ontspannen. Het gebruikt het populaire materiaal acryl voor haar baden. Acryl is een veelzijdig en duurzaam materiaal wat perfect is voor de bouw van kwalitatief hoogwaardige baden. Dit houdt de warmte beter vast, waardoor jij langdurig kan genieten van een warm bad. Ook is acryl niet-poreus, wat schoonmaken en onderhoud eenvoudiger maakt.

Bovendien is het een ware schoonheid voor het oog, zoals op de afbeelding hieronder. Het naadloze bad geeft een strakke en eenvoudige uitstraling, waardoor het in iedere badkamer toepasselijk is. Ook de ingebouwde overloop en pop-up dragen hieraan bij. Daarnaast kun je het zelfs uitrusten met LED-verlichting aan de onderzijde. Op die manier creëer je een spa-achtige sfeer in de ruimte.

Riho half vrijstaand bad

De baden komen in de gewenste vorm. Zo zijn er diamantvormen, zeshoeken, ovalen, ronde, rechthoekige en ga zo maar verder.

Riho whirlpool

In de categorie baden kan een Riho bubbelbad niet ontbreken. Het aanbod aan whirlpool baden is zeer breed. Om te beginnen heb je de keuze uit Thermae en Rihopool.

Rihopool is een hypermodern whirlpool bad te verkrijgen in vier systemen: Air, Flow, Joy en Bliss, te bedienen met een modern touchscreen. De verschillende massagestralen brengen een variërende mate van comfort en ontspanning. Verbindt jouw smartphone en ontspan onder het genot van je favoriete muziek.

Rihopool met zwart badkussen
Rihopool

Als specialist in whirlpool baden biedt Riho meer soorten aan. Ga voor een 2 persoons bubbelbad wanneer je samen wilt ontspannen, of een ronde vorm voor een unieke look.

Riho douchebak

Ook voor jouw douche komt Riho met een brede collectie. Je kunt er terecht voor een mooi aanbod aan douchebakken en douchewanden en deuren. Een Riho douchebak is, net zoals de baden, verkrijgbaar in vele vormen. Gemaakt van acryl, zijn het strakke douchebakken van hoge kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld naar de douchevloer uit de Basel-serie. Deze is ultradun, licht- en temperatuurbestendig en zeer stabiel om te zorgen voor veiligheid. Het is een ideale douchebak om in de vloer te installeren en zo jouw inloopdouche te creëren.

Afbeelding van Douchebak in de vloer van Riho
Basel douchebak

Accessoires

Om je badkamer nou helemaal af te maken raden wij enkele accessoires van Riho aan. Deze badkameraccessoires zijn bedoeld om comfort te maximaliseren. Met een badkussen bijvoorbeeld, heb je geen last meer van een harde badrand en kun je zonder zorgen of pijn heerlijk urenlang van je bad genieten. Trakteer jezelf nog meer door dit te combineren met een Riho whirlpool!

Een voorbeeld van een Riho Badkussen

Hopelijk heb je inspiratie opgedaan met ons artikel. Laat jouw mening achter hieronder in de comments! Voor alle producten tegen de beste prijs en nóg meer inspiratie, kijk je op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.