Bette

Bette

Reading Time: 3 minutes

Het Duitse familiebedrijf dat sinds 1952 hoogwaardige en architectonische badkamerelementen produceert: Bette. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds één van de hoogwaardisgste merken in de sanitaire wereld. Dat is terug te zien in het aanbod. Laten we eens een kijkje nemen naar de sterke punten!

Bette 2 persoons bad

Bette geglazuurd titaanstaal

Bette is actief in het ontwerpen en produceren van baden, douchebakken, wastafels en meubels. Voor baden en douchebaken maakt het merk gebruik van een bijzonder duurzaam materiaal: geglazuurd titaanstaal.

Wat is geglazuurd titaanstaal?

Tijdens de productie van dit materiaal maakt het merk gebruik van een speciale emaileertechniek. Hierbij worden drie flinterdunne lagen van een speciale emailreceptuur bij 850 °C op titaalstaal gebrand. Zo ontstaat een combinatie van de vervormbaarheid van staal en de unieke eigenschappen van glas. Het levert veel voordelen op. Zo is het hygiënisch, slagvast, warmtegeleidend, stil, chemicaliënbestendig, UV-bestendig en hittebestendig. Je vind het materiaal in verschillende producten, zoals een Bette bad en een Bette douchebak.

Kleurendiversiteit

Bette biedt de mogelijkheid om jouw badkamersanitair met de meest bijzondere kleuren te laten afwerken. Het merk maakt onder andere onderscheidt tussen sanitairkleuren, exclusieve matte kleuren en effectkleuren. Magnolia, Curry, Caramel, Sunset of Robijnrood, bij Bette zijn ze allemaal verkrijgbaar. Op die manier laat jij jouw bad of wastafel er pas echt uitspringen!

Bette wastafel kleuren

Waarom is Bette zo bijzonder?

Er zijn meerdere innovaties van het merk die de sanitaire markt veranderen. Om te beginnen, was Bette de eerste die een vrijstaand voegeloos bad produceerde. Ook met bodemvlakke douchevloeren zette het de eerste stappen naar de strakste badkamers.

Bette ingebouwde douchebak

Bovendien zijn niet alleen de producten zelf erg innovatief. Zo komt het merk ook met een eigen unieke productiemethode. Ten eerste, zijn de karakteristieke designs het resultaat van hun vormgevingstechniek. Daarnaast wordt het staal niet gestrekt maar vloeiend in vorm getrokken met een kracht van 800 ton. Tenslotte zijn, door middel van de automatische serieproductie, meer dan 600 kleuren en diverse aanvullende uitrustingen mogelijk.

Het biedt dus maximale vrijheid in de vormgeving van jouw product. Als resultaat krijg je een waardevol design met unieke kwaliteit.

Bette Badkamer met douchebak, wastafel en bad

Om het af te maken kiest dit bedrijf al 60 jaar lang voor natuurlijke grondstoffen. Alle producten zijn 100% recyclebaar en worden enkel in een vestiging in Duitsland geproduceerd. Tweederde van de stroom die wordt gebruikt is ook nog eens opgewekt uit eigen energiebronnen. De producten hebben een Environmental Product Declaration volgens ISO 14025.

Wat is jouw mening over Bette? Heb jij al ervaring gehad met dit innovatieve en creatieve bedrijf? Laat het ons weten door een reactie achter te laten hieronder in de comments. Als je geïntresseerd bent in de producten, neem dan een kijkje op onze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.