Allibert Accessoires

Allibert Accessoires

Reading Time: 2 minutes

In deze blogpost laten we u kennismaken met de verschillende accessoires van het merk Allibert. Misschien vindt u bij het lezen van dit artikel iets naar uw smaak en uw badkamer.

Allibert is een Belgische leverancier van alle soorten badkamerproducten. De verschillende aspecten van decoratie en design onderscheiden zich door een moderne en sobere stijl. Daarnaast is het gebruik van de accessoires ontworpen om zo praktisch en comfortabel mogelijk te zijn. Behalve deze klassieke meubelstukken biedt Allibert u nu ook asymmetrische badkuipen aan, met een elegant design en unieke douchebakken, ideaal om uw badkamer een modern tintje te geven.

Allibert logo
Allibert logo

Mooie handdoekenrekken

zwarte handdoekhouder, zwarte kraan zwarte accessoires

De Allibert LOFT-GAME Badkamer Handdoekhaakjes is erg populair op onze site!

Zwart van kleur, het brengt soberheid in uw badkamer. Zo ontstaat er een sterk kleurcontrast in uw kamer. Het is dit kleurcontrast dat zo populair is in moderne badkamers. HHet zorgt er ook voor dat zijn kleine formaat en efficiënte wandmontage weinig ruimte innemen, in vergelijking met zijn grote capaciteit. Geen rommel meer in uw huis dus, met een modern vormgegeven badkamerhaak brengt u orde in uw kamer.

Twijfelachtig? Misschien zal deze handdoek bar de schaduw van uw twijfels wegnemen.

In tegenstelling tot het hierboven genoemde badkamerhaakje is deze handdoekhouder nogal volumineus. Dit nadeel verandert echter al snel in een voordeel. Dit ruime voorwerp kan u paradoxaal genoeg veel plaats besparen bij het dragen van uw handdoeken en andere toiletartikelen.

Allibert toilet accessoires

Onder de weinige toiletaccessoires die Allibert aanbiedt, zijn deze toiletborstelhouder en toiletpapierhouder, die duidelijk opvallen door hun kleuren en design.

zwarte toiletrolhouder set

Wie had gedacht dat de aankoop van een toiletpapierhouder voldoende zou zijn om uw badkamer radicaal te verbeteren. Met zijn sobere vormgeving en donkere look is dit Allibert badkameraccessoire perfect modern. Inderdaad, het biedt uitzonderlijke stijl aan elke badkamer.

Allibert badkamer prullenbak

Om deze lijst van accessoires af te ronden, biedt de Allibert prullenbak, ook in zwart, zijn deel van discretie. Met een gouden bovenkant, zorgt Allibert voor een sterk contrast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.