Welke Villeroy en Boch toiletbril past bij uw toilet?

Welke Villeroy en Boch toiletbril past bij uw toilet?

Reading Time: 3 minutes

Een toiletbril aanschaffen voor het toilet lijkt misschien eenvoudig. Maar niets is minder waar, wanneer u een toilet koopt zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Hier bij Superbath proberen wij u te helpen en u kennis te laten maken met de beste merken. Een hiervan is Villeroy en Boch en de Villeroy en Boch toiletbril.

Villeroy en Boch is al meer dan 100 jaar een pionier in de badkamerindustrie. Het heeft zijn stempel gezet op Europees terrein. Villeroy en Boch staat bekend voor zijn design, kwaliteit en innovaties. Dit komt terug bij al zijn producten, maar zeker bij de Villeroy en Boch toiletten en de Villeroy en Boch toiletbril.

Villeroy en Boch toiletbril

Materialen

Bij Villeroy en Boch worden verschillende materialen gebruikt voor hun toiletzittingen. Een eerste materiaal dat we willen belichten is duroplast. Dit is een sterk materiaal dat alleen kan vervormen wanneer het door extreme hitte wordt geraakt. Dat maakt het ook een leuk materiaal. Het is gemakkelijk te vervormen, zodat je verschillende vormen kunt creëren. HHet materiaal is antibacterieel. Geen bacteriën zullen zich direct aan het oppervlak hechten. Het is onderhoudsvriendelijk en gaat eeuwig mee.

Een ander soort materiaal dat door Villeroy en Boch wordt gebruikt, is een houten toiletzitten. Het houten oppervlak zorgt voor een warme sfeer in de badkamer. Het heeft een natuurlijke uitstraling, waardoor het perfect past bij badkamers die meer voor landelijke of natuurlijk look en feel willen gaan. Het is eenvoudig te onderhouden en is zeer robuust. Het kan dus wel tegen een stootje. 

Design

Villeroy en Boch hebben drie verschillende toiletzitting ontwerpen.

Ten eerste, de ronde vorm. Deze vorm is de meest voorkomende toiletzitting. Hij wordt ook wel de standaard vorm genoemd. Soms is het gemakkelijker om voor een universele toiletzitting te gaan. Het is gemakkelijk te installeren, laag in prijs en bovendien hoeft u niet te zoeken naar de juiste toiletzitting. Een dergelijke toiletzitting is echter nimmer 100%. Hij kan beschadigingen veroorzaken en zit vaak niet perfect. Het is dus beter om voor een modelgebonden toiletbril te gaan.

Ten tweede is er de ovaal-vormige toiletzitting. Deze soort komt ook nog vaak voor in badkamers.

Tot slot de vierkante wc bril. Deze soort toiletzitting is meer voor diegenen die een moderne look willen in de badkamer. Met hun hoekig design zorgen ze ervoor dat de meer stijlvolle kantjes naar boven komen.

Top Villeroy en Boch toiletbrillen

Subway 2.0

Toilet Villeroy en Boch zwevend

Dit hangende toilet maakt deel uit van de bekende Villeroy en Boch Subway 2.0 serie. De toiletbril maakt deel uit van de Villeroy en Boch WC bril Softclose categorie. Het is een ovaal gevormde toiletzitting en maakt gebruik van de SoftClosing functie. Dit zorgt ervoor dat uw toiletzitting geruisloos kan sluiten zonder al te veel geluid te maken.

O.Novo

Dit volgende toilet maakt deel uit van de O.novo collectie. Het gebruikt ook de Softclose technologie. De toiletzitting is D-vormig. Deze past meer bij een modernere badkamer.

Villeroy en Boch toiletbril van Architectura

Dan zijn er nog de toiletzittingen die deel uitmaken van de Architectura-collectie. Deze toiletzittingen zijn gemaakt van Duraplast en zijn dus antibacterieel. Ze maken niet alleen gebruik van de Softclose technologie maar ook van het QuickRelease systeem. Daarmee kunt u de zitting zonder problemen verwijderen. Dat zorgt ervoor dat u ook op de moeilijkste plaatsen kunt schoonmaken.

Memento

De Memento collectie is voor mensen die wat moderner willen gaan. Het ontwerp is lineair en minimalistisch.
Daarom hebben de toiletzittingen een vierkant ontwerp.
In deze collectie wordt TitanCeramic gebruikt en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit is ook het geval bij de Villeroy en Boch toiletzitting. Beschikbaar in vier verschillende kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.