Badkamer accessoires: deel 2

Badkamer accessoires: deel 2

Reading Time: 3 minutes

In het verleden werden badkamers vooral praktisch ingericht omdat het vooral functioneel moest zijn. Tegenwoordig, zien we dat de badkamer steeds meer aandacht krijgt en tevens steeds meer aangekleed wordt. Dit kan bijvoorbeeld heel goed met behulp van badkamer accessoires. Hiermee creëer je dus heel eenvoudig een complete en aangeklede look voor jouw badkamer.

Het effect van leuke badkamer accessoires

Badkamer accessoires kunnen al snel een groot verschil in de uitstraling van de badkamer maken. Doormiddel van het toevoegen van een badkamer accessoires kun je heel gemakkelijk kleur toevoegen aan de ruimte, zonder de badkamer te hoeven renoveren. Deze zorgen voor leuke accenten in de ruimte en het maakt de badkamer een stuk sfeervoller! Daarnaast kunnen de accessoires ook heel functioneel zijn! Zo is het aanschaffen van een Shower Caddy ideaal! Douche organizers of douche caddies werken goed in het organiseren van uw badkamer. Jouw badkamer blijft zowel schoon en rommel-vrij. Met een douchehouder kun je altijd al jouw badkamerbenodigdheden netjes opbergen, zodat je deze gemakkelijk kunt bereiken en gebruiken.

Functionele badkamer accessoires

Functionele badkamer accessoires zijn handige opties voor als u geen ruimte heeft om veel accessoires kwijt te kunnen. Denk bij functionele accessoires aan wissers om de douche goed schoon te houden. Ook hebben wij hele moderne badkamer accessoires sets, die bestaan uit een  WC borstel met houder en tevens een toiletrolhouder.

Een douchewisser wordt gebruikt om overtollig vocht aan een materiaal te onttrekken, zodat het sneller kan drogen. Het water wordt niet opgezogen, maar met de veeglip van het materiaal verwijderd, als met een sneeuwschuiver. Een douchewisser wordt gebruikt om de douchecabine of de tegels op de wand van een badkuip schoon te maken.

Deze reiniging is erg belangrijk omdat bij permanent gebruik kalkaanslag of schimmel op de tegels / wanden van de douchecabine kan ontstaan. Het is ook hygiënischer en ondersteunt een aangenamere douche-ervaring.

Misschien wel de belangrijkste reden om een toiletrolhouder aan te schaffen, is dat de toiletrol hierdoor schoon blijft. Je hoeft de toiletrol niet op de grond te zetten en niet alle mensen die gebruik maken van het toilet hebben de toiletrol in hun handen.

En ook de tandenborstel moeten we natuurlijk ergens kwijt! Gebruik daarvoor een handige tandenborstelhouder. Hiermee kun je meteen de beker gebruiken om uit te drinken. Er zijn modellen die u aan de muur monteert, of gewoon op uw wastafel zet.

Ondertussen zijn we alweer aan het einde van dit artikel gekomen. We hopen dat je ze leuk vond en dat je nu weet welke accessoires jouw badkamer niet mag missen! Laat gerust een reactie achter om ons te vertellen wat voor accessoires jij hebt gekozen. Ook verwijs ik je graag naar het artikel ‘De onmisbare accessoires voor de badkamer‘ hierin wordt nog meer informatie gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.