De onmisbare accessoires voor de badkamer

De onmisbare accessoires voor de badkamer

Reading Time: 4 minutes

De badkamer moet een mooie ruimte zijn, maar vooral praktisch. Je vraagt je waarschijnlijk af hoe je de badkamer kunt inrichten zonder dat het te vol wordt en vooral wat de essentiële accessoires voor de badkamer zijn.

Wij hebben voor jou de essentiële accessoires op een rijtje gezet, een badkamer is niet compleet zonder deze accessoires!

Het handdoekenrek

Het handdoekenrek is waarschijnlijk het belangrijkste element van de badkamer. Of het nu voor handdoeken of bad linnen is, het zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk kunt ophangen en drogen. Zonder dit accessoire zouden jouw handdoeken niet goed kunnen drogen en zouden er zich bacteriën kunnen ontwikkelen. Bovendien heb je de mogelijkheid te kiezen tussen wand gemonteerde of een handdoekrek met voetsteunen. Eenvoudig of uitgebreid? Alles is mogelijk! Als je een eenvoudig en ruimtebesparend handdoekenrek wilt, raden wij je de Grohe wandstang uit de Essentials-serie aan, waarmee je dankzij de dubbele stangen meerdere handdoeken tegelijk kunt drogen.

Gedy g-bridge handdoekrek

Als je echter de ruimte hebt en een echt modern accessoire wilt, raden wij je de Gedy g-bridge handdoekrek met 3 rails aan. Deze staat los in je badkamer. Wat ideaal is aan dit rek is dat de drie rails kunnen schuiven, hierdoor kun je spelen met hoeveel handdoeken er ruimte voor is.

Zeepbakje en/of zeeppompje

Gedy marina zeepbakje badkamer accessoires

Het zeepbakje en de zeepdispenser zijn twee bijzonder praktische voorwerpen om jouw badkamer mee aan te kleden. Als je graag vaste blok zeep gebruikt is een zeepbakje ideaal, zodat je op elk moment jouw handen kunt wassen.

zeepdispenser met sensor

Je kunt kiezen voor een ingebouwde zeepdispenser die een minimalistische look bevordert. Maar als je een moderner dispenser wilt, adviseren wij je een zeepdispenser met een sensor te nemen, die het aanraken van de dispenser vermijdt en veel hygiënischer is. Ontdek het merk SimpleHuman en kies voor een zeepdispenser als geen ander.

Een wasmand

Er zijn wasmanden in alle stijlen! Voor bij jouw badkamer adviseren wij je de wasmand in bamboe voor een trendy en authentieke look.

Je kunt ook kiezen voor een mand met patronen voor meer maatwerk! Dit accessoire is perfect omdat je er alles in kunt doen wat rondslingert om jouw badkamer opgeruimd te houden!

De toiletborstel met houder en de toiletrolhouder

De toiletborstel is een accessoire dat je gebruikt om de toiletpot schoon te maken. Dit hygiënische product is een must in een badkamer en wordt meestal geleverd met een houder. Het is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zodat je de juiste kunt vinden voor jouw badkamer! Chroom, wandmontage, vrijstaand, matzwart, alles is mogelijk.

toiletrol houder ne wc borstel badkamer accessoires

Vergeet ook de toiletpapierhouder niet, die essentieel is en een extra toevoeging kan zijn aan de uitstraling van je badkamer en accessoires.

Een mooie badkamerspiegel

Het is niet nodig om een hele spiegelwand te hebben, want eenvoudige spiegels aan de muur zijn voldoende om praktisch en esthetisch te combineren.

Bovendien kun je ze gemakkelijke verwisselen als je de stijl van jouw kamer wilt veranderen of gewoon zin hebt in verandering.

Wij raden ronde spiegels aan voor een strakke, moderne look die overal bij past. Ontdek de spiegels van Duravit met verlichting en/of legplanken waar iedereen gelukkig van wordt.

ronde spiegel

Een badkamer prullenbak

Het is waar dat de afvalbak niet het meest glamoureuze element in de badkamer is. Het is echter een essentieel element voor een goede hygiëne en absoluut comfort. Als het essentieel is, kunnen we net zo goed een origineel accessoire vinden, toch? In de eerste plaats raden wij je aan een kleine prullenbak met deksel te gebruiken om de ontwikkeling van bacteriën te voorkomen. Gebruik ook kleine plastic zakjes en vernieuw ze regelmatig. De pedaalemmer wordt meestal zeer gewaardeerd omdat hij eenvoudig wordt geactiveerd en hygiënisch is. Tot slot, voor een retro look, ontdek de witte pedaalemmer van Simplehuman

Zo eindigt dit artikel over essentiële badkamer accessoires. We hopen dat je ze leuk vond en dat je nu weet welke accessoires jouw badkamer niet mag missen! Laat gerust een reactie achter om ons te vertellen wat voor accessoires jij hebt gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.