Focus op: Quare douchebakken

Focus op: Quare douchebakken

Reading Time: 3 minutes

Quare is een jonge Spaanse onderneming die gespecialiseerd is in de vervaardiging van hars en minerale vulstoffen. De missie van het bedrijf is het aanbieden van moderne designoplossingen, met ongewone afmetingen en kleuren. Dit geeft onbeperkte vrijheid bij het inrichten van een badkamer. De Quare douchebakken zijn daar een goed voorbeeld van: de keuze aan vormen, texturen en maten is eindeloos! Daarom is focus nodig, om niet te verdwalen in dit gevarieerde aanbod. In dit artikel zullen meerdere douchebakkken worden geintroduceerd! Als eerste, de Relief Plus douchebak.

RELIEF PLUS

De Relief Plus douchebak is een bestseller van Quare. Het was een van de eerste van het merk en wordt voortdurend verbeterd. Nieuw voor 2021 is bijvoorbeeld een slanker en verfijnder afvoerrooster. Deze vrij eenvoudige douchebak is ultraplat, alsof hij een natuurlijk verlengstuk van de vloer is. U kunt er wat fantasie aan toevoegen dankzij de verschillende afwerkingen die beschikbaar zijn: leisteen, graniet, maar ook hout en krokodil! En als dat nog niet origineel genoeg is voor uw badkamer, dan zult u blij zijn met de keuze aan beschikbare kleuren. Quare biedt 14 standaardkleuren en niet minder dan 213 aangepaste kleuren!

De Quare Relief Plus douchebak past met de Relief Plus XL uitvoering zelfs in de grootste badkamers. Met zijn uitzonderlijke afmetingen biedt dit model een absolute ervaring van ruimte en comfort. Vervolgens bestaat er ook de collectie Radiance & Radiance Lateral.

RADIANCE & RADIANCE LATERAL

Radiance

De modellen Radiance en Radiance Lateral zijn bijzonder elegant. De ene is erg lang, terwijl de andere erg breed is met de afvoer in het midden. Ze onderscheiden zich van de andere modellen door hun weggewerkte grille en slanke lijnen. Ze zijn nu verkrijgbaar in de texturen Smooth en Slate en zullen vooral in de smaak vallen bij minimalisten die op zoek zijn naar moderne, hoogwaardige oppervlakken voor hun badkamer. Het door Quarex ontwikkelde Quarex-materiaal is een exclusieve formule van hars en minerale vulstoffen met een onvergelijkbare hardheid. Deze innovatie wordt toegepast in alle Quare douchebakken.

SELECT

Select

Ten derde, creëert de Select douchebak een sobere en harmonieuze uitstraling voor uw kamer. Het bijzondere kenmerk is de afvoer over de volle breedte. De douchebak is verkrijgbaar in twee kleuren: leisteen en roestvrij staal. Met zijn leisteen textuur past dit model met zijn vele kleurvariaties perfect in elk type inrichting. Zo zal zijn universele en tijdloze stijl uw badkamer door de jaren heen vergezellen.

RELIEF PLUS RIM

de Relief PLUS Rim

U hebt hierboven al de Relief Plus en Relief Plus XL modellen gezien, en nu de Relief Plus Rim. Deze nieuwe versie van het vlaggenschip van het merk onderscheidt zich door een dunne buitenrand. Dit nieuwe ontwerp is speciaal ontworpen naar aanleiding van de vraag van de consument, waarbij de behoeften van de klant bij Quare centraal staan. De bovenkant van het dienblad is gemaakt van antislip leisteentextuur en de randen zijn glad. Hierdoor beperken de randen het morsen van water op de rest van de badkamertegels: een schone en esthetische oplossing!

Dat is het einde van onze Quare focus! We hopen dat we u wat meer hebben kunnen vertellen over Quare en hun douchebakken. Voor meer badkamerinspiratie kunt u een kijkje nemen op onze website!

Laat een reactie achter, wij zijn benieuwd naar uw mening over de Quare douchebakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.