Riho presenteert: badkamermeubel set

Riho presenteert: badkamermeubel set

Reading Time: 3 minutes

Een badkamermeubel set is een belangrijk onderdeel van jouw toekomstige badkamer. Dat ervoor zorgt de badkamer zowel siert als functionaliteit bied voor meerdere handelingen. Deze worden onder andere gebruikt voor tandenpoetsen, gezicht/ handenwassen of tegenwoordig als een compacte make up tafel.

Het is daarom verstandig om een aantal dingen voor jezelf eerst op een rij te zetten, voordat je daadwerkelijk een badkamermeubel set gaat aanschaffen.  Waar gaat uw voorkeur naar uit wanneer u gebruik wilt maken van een divers badkamermeubel, een grote lade zodat u grote potten en allerlei flesjes kwijt kunt. Of juist een badkamermeubel met meer dan één lade waar u meerdere kleinere spullen in kwijt kunt zoals make up, tandenborstel, nagelknipschaar, tandpasta of kleine potjes enzovoort.

Daarom zal in dit artikel het merk Riho wat meer worden uitgelicht. Riho is een begrip in de sanitairwereld. Een merk dat een grootst assortiment heeft bestaande uit baden, whirlpools, douches en badkamermeubels. Al meer dan 30 jaar! Zij vinden het belangrijk dat hun klanten kunnen genieten van de tijd die ze in de badkamer doorbrengen. Dat is tegenwoordig precies waar we beginnen bij het bedenken, ontwerpen en produceren van onze producten.

Stijlvolle uitstraling

Een badkamer is vaak lastig aan te kleden met accessoires. De ruimte moet nu eenmaal zeer praktisch zijn en is meestal niet de grootste kamer van het huis. Een stijlvolle uitstraling en sfeer kun je natuurlijk alsnog creëren door badgoed uit te kiezen in een trendy kleur. Een badkamermeubel is vaak compleet verkrijgbaar met bijbehorende kast, waardoor je op eenvoudige wijze een rustgevende stijl in jouw droombadkamer weet te ontwikkelen.

Praktische opbergruimte

Een badkamermeubel biedt verschillende opties om spullen op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan haarproducten, douchegel of handdoeken. Zo kun je kiezen voor een meubel met lades, met planken of met beide mogelijkheden. Hierdoor kunnen jouw spullen overzichtelijk opgeruimt worden en staan ze nooit meer in de weg. Dat geeft pas een opgeruimd gevoel!

Gemakkelijk schoon te maken

Over opgeruimd gevoel gesproken: badkamermeubelen zijn ook heel gemakkelijk en praktisch schoon te maken. Dat komt vooral omdat je alle gebruikte producten en spullen in de badkamer netjes achter de deuren kunt opbergen, zodat je dus uiteindelijk een ‘glad’ en ‘egaal’ oppervlak overhoudt. Er zijn tegenwoordig zelfs greeploze badkamermeubelen die het schoonmaken nog gemakkelijker maken. Natuurlijk is de manier van schoonmaken ook afhankelijk van de vorm en het materiaal van jouw badkamermeubel, maar er is voldoende keus!

Tevens zijn we alweer aan het einde van dit artikel gekomen. Hopelijk hebben we jullie op wat ideeën weten te brengen. Mochten er vragen zijn, laat vooral een reactie achter. Wij beantwoorden deze graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.