koopgids: badkamer accessoire

koopgids: badkamer accessoire

Reading Time: 3 minutes

Er zijn veel badkamer accessoires op de markt. Het voelt soms alsof er veel bij komt kijken. Dat is waarom wij deze koopgids hebben gemaakt. Met deze gids willen we u een duidelijk beeld geven van een aantal badkamer accessoire die u voordeel opleveren.

Badkamerspiegel

Een spiegel in de badkamer is een onmisbaar meubelstuk in de badkamer. Badkamerspiegel is niet alleen praktisch. Het biedt vele voordelen. De kamer lijkt er groter door en er valt meer licht in de kamer. In de badkamersector zijn er veel badkamerspiegels, elk met zijn eigen functie. 

De afgelopen jaren zijn er meer spiegels met licht uitgebracht. Dat is niet alleen handig, maar ook sfeervol. Hierdoor moet je niet het groot licht aandoen. U kunt kiezen uit verschillende soorten licht. U kunt gaan voor een feller wit licht, dat ervoor zorgt dat u in de ochtend klaarwakker bent. Of u kunt gaan voor een spiegel met dimmende verlichting, waarbij u zelf kunt bepalen welke sfeer u wilt creëren.

U kan ook gaan voor een spiegelkast. Hierbij heb je een spiegel en een kast in elkaar. Dit heeft als voordeel dat u meer ruimte verkrijgt. Er zijn verschillende merken die een assortiment hebben aan spiegelkasten. Villeroy en Boch spiegelkast assortiment is breed. Het is stijlvol en is voor iedereen.

villeroy en boch spiegelskast

Tot slot kunt u gaan voor een scheerspiegel. Dat zijn inklapbare spiegels waarmee u gemakkelijk uw gezicht kunt bekijken bij het scheren of make-up kunt aanbrengen. Van het merk Simplehuman is er een ruim assortiment scheerspiegels verkrijgbaar. Niet alleen heeft het merk scheerspiegels, maar ook andere simplehuman spiegels.

Handdoekhouder

Een ander onmisbaar badkamer accessoire is een handdoekenhouder. Met een handdoekrek zorgt u ervoor dat uw handdoek sneller droogt. U kan kiezen voor een volledig rek waarmee u verschillende handdoeken in één keer kan drogen. Of u kan gaan voor een houder die minder plaats inneemt. Het merk Keuco heeft bijvoorbeeld een groot aanbod aan Keuco handdoekhouder.

Badkamer Accessoire: Doucherek

Wanneer u een douche neemt, dan moet er een plaats zijn voor de doucheproducten. Er bestaat geen beter product dan een doucherek. Het assortiment van dit badkamer accessoire in de badkamerindustrie is enorm. Wat er voor zorgt dat er iets is voor ieder wat. 

Een douchehouder moet niet alleen al uw doucheproducten op een plaats houden. Het moet ook het juiste model zijn voor uy douche of bad. U kunt kiezen voor een over-de-deur doucherek. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk verplaatsbaar is bij het schoonmaken. Bijvoorbeeld Gedy doucherek assortiment zij hebben een breed assortiment aan over-de-deur doucherekken,. 

Je kan ook gaan voor een hoek doucherek. Die staat dan in de hoek van het bad of in de douche.

simplehuman shower caddy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.