Ontdek deze 3 inspirerende wastafels!

Ontdek deze 3 inspirerende wastafels!

Reading Time: 2 minutes

De wastafel is een van de belangrijkste meubels in de badkamer. Dit product maakt deel uit van de dagelijkse routine. Het kiezen van een wasbak voor de badkamer is een beetje hetzelde als het kiezen van een spoelbak voor de keuken. Er zijn verschillende soorten beschikbaar die nog in verschillende materialen verkrijgbaar zijn. De lavabo is een belangrijk onderdeel bij het designen van de badkamer. Het moet daarvoor ook passen bij de stijl waarvoor je gaat.

Villeroy en Boch dubbele wastafel

Villeroy en Boch is een prestigieus merk. Dit merk bestaat al meer dan 250 jaar en wordt gewaardeerd om zijn kwaliteit en klasse. Vandaar dat het kiezen voor een dubbele wasbak van Villeroy en Boch een goede keuze is.

Een dubbele wastafel is geschikt voor koppels of grotere gezinnen.
U bespaart tijd. Niet meer lang in de wacht staan ‘s morgens om je tanden te poetsen. Bovendien heb je meer ruimte in de badkamer. Als je het deelt met je partner, kun je niet discussiëren over wie de lavabo vies heeft gemaakt.

Villeroy en Boch Dubbele wastafel Subway 2.0 met wastafelmeubel
Villeroy en Boch Subway 2.0

In combinatie met deze wasbak kunt u een Villeroy en Boch wastafelmeubel bestellen. Voor de subway 2.0 collectie heeft Villeroy en Boch ervoor gezorgd dat er combinatiemogelijkheden zijn voor ieders gewenste huisstijl.

Bette Wandwastafel One Natura

Als je minder ruimte hebt in de badkamer, is een hangende wastafel iets voor jou. Bette staat bekend om hun duurzame aanpak. Er zijn verschillende technieken ontwikkeld om uw product duurzaam te maken en een leven lang mee te laten gaan. Daarom krijgt u van Bette 30 jaar garantie. De lavabo kunt u combineren met een wastafelmeubel, maar dat is niet noodzakelijk. De pijnleidingen kunnen allemaal weggewerkt in de muur. Dit product is zeer geschikt voor mensen met een meer minimalistische woonstijl.

Hangende Wastafel Bette met 1 kraangat One Natura
Bette One Natura

Geberit Renova wastafel

Geberit is al jaren een van de topmerken in de badkamerindustrie. Als familiebedrijf begonnen in Duitsland en nu wereldwijd verkrijgbaar. Het merk is bekend om zijn betrouwbaarheid en innovatie. Geberit garandeert dat de mensen die uw badkamer moeten installeren beschikken over parate kennis van de producten. Met hun knowhow installatieprogramma leren ze loodgieters en architecten de basisprincipes van installatie.

Geberit Wastafelmeubel Renova Compact Een Deur

De lavabo is voorzien van een laagje waardoor deze lang meegaat. In combinatie met een Renova wastafelmeubel is dit het perfecte meubel voor in kleinere badkamers. Doordat het beperkt van formaat is en aan beide zijden kan worden geïnstalleerd, is het voorbestemd om in het toilet of in kleinere kamers te hangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.