Kinder WC

Kinder WC

Reading Time: 3 minutes

Sommige kinderen willen zelf liever op de wc zitten dan op een potje, dit omdat ze hun ouders dat ook zien doen. In deze siuatie zou je dan kunnen kiezen voor een kinder wc of een wc-brilverkleiner. Het voordeel van zo’n wc-brilverkleiner is dat de grote of kleine boodschap van je kind direct in het toilet terecht komt. Een potje daarentegen moet je na elk gebruik leeggooien in de wc en vervolgens schoonmaken. 

Wanneer een kind gebruik wil maken van een toilet is het niet altijd makkelijk. Een normaal toilet is voor een kind vaak aan de te hoge kant en ook de toiletbril is te groot. Een kindertoilet kun je makkelijk onderscheiden van een gewoon toilet doordat een kindertoilet een lagere en kleinere zitting heeft. Hierdoor hoeft er niet altijd een volwassene met het kind mee te gaan. Dit zorgt ervoor dat het kind zelf naar de wc gaat en zo een gevoel van zelfstandigheid krijgt. Bovendien is het kinderwc minder hoog, dus minder eng.

WC-toestellen van keramiek met kindvriendelijke hoogtes helpen kinderen tijdens hun zindelijkheidstraining. Het kindertoilet van keramiek met voetjes is niet alleen leuk om naar te kijken, maar heeft ook een praktische kant: kinderen die zittend nog niet met hun voeten op de grond komen, kunnen op deze manier alsnog hun voetjes op het toestel laten rusten. En met verschillende oppervlakken en WC-deksels vindt iedereen de perfecte zitting voor in de badkamer.

Geberit

Kinderen ontdekken de wereld al spelend. Het is fijn wanneer men in het kinderdagverblijf, op school en in andere inrichtingen sanitaire ruimten aantreft waarvan de uitrusting hun ontwikkeling bevordert en die toch hygiënisch en geschikt voor dagelijks gebruik zijn. Zelfstandig toiletgebruik speelt een bijzonder belangrijke rol bij de hygiënische opvoeding. Geberit Bambini toiletkeramiek maakt het naar het toilet gaan voor kinderen van alle leeftijden tot een plezier.

Geberit Bambini. Voor sanitaire ruimtes die geschikt zijn voor kinderen. Kinderen ontdekken de wereld door te spelen. Het is fijn als zij in kinderdagverblijven, scholen en andere voorzieningen sanitaire ruimten vinden die zijn ingericht om hun ontwikkeling te bevorderen en toch hygiënisch veilig zijn en geschikt voor dagelijks gebruik.

Toiletkeramiek in kindvriendelijke hoogte en uitrusting maken het voor de kleintjes gemakkelijker om het toilet te gaan gebruiken. Geberit heeft toiletten die doormiddel van keramieke voetjes erg kindvriendelijk zijn. Het ziet er grappig uit en heeft een praktisch doel: Kinderen kunnen hier hun voeten opleggen als hun benen nog niet de vloer kunnen aanraken. En met verschillende kussens en toiletzittingen kan iedereen de juiste zitplaats voor de rustige plek vinden.

Villeroy en Boch

De collectie O.novo Kids is samen met kinderen ontwikkeld en op hun behoeften afgestemd. Zowel de functionaliteit als de kleur keuze zijn geheel afgestemd op kinderen. Het vuilafstotende oppervlak CeramicPlus van Villeroy & Boch bespaart tijd en moeite tijdens het schoonmaken. Het keramische oppervlak is hydrofoob en stoot water simpelweg af. Zo kunnen er helemaal geen vuil- en kalkafzettingen ontstaan. AntiBac van Villeroy & Boch vermindert de groei van vrijwel alle bacteriën en ziektekiemen op keramische oppervlakken aantoonbaar met meer dan 99,9% – voor een hygiënische badkamer.

Dit is alweer het einde van dit artikel. Hopelijk heeft dit artikel je goed kunnen informeren en wellicht kan heeft het geholpen om de badkamer wat kindvriendelijker te maken. Mocht je vragen hebben, laat dan vooral een reactie achter. Wij beantwoorden deze graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.