De vintage wastafel

De vintage wastafel

Reading Time: 2 minutes

Het karakter van een antieke badkamer blijft harten veroveren. Dit is erg begrijpelijk omdat, een bad op leeuwenpootjes, of een Art Deco- geïnspireerde wastafel, ook een geslaagde eyecatcher is in een modern of gerenoveerde badkamer. Wil jij ook zo’n retro of vintage look in je badkamer, zonder daarvoor antiekmarkten af te schuimen? Overweeg dan om een vintage wastafel aan te schaffen!

In een retro badkamer hoeft niet alles recht en strak te zijn. Zo zien we wastafelmeubels met afgeronde hoeken, ovale waskommen en ronde spiegels. Vormen die zorgen voor een zachte uitstraling en een nostalgisch tintje. Op deze manier is de vintage wastafel terug van weg geweest.

De badkamer is veel meer dan een praktische wasruimte. Na een lange werkdag even tot rust komen in bad of bijvoorbeeld genieten van een stomende douche, ook dat is waar een badkamer voor staat. Omdat steeds meer mensen beseffen dat ze heel wat wel verdiende tijd willen doorbrengen in hun badkamer of wellnessruimte, krijgt de keuze van de badkamermeubels een hogere prioriteit!

Victoria + Albert Vrijstaande Wastafel Candella

Victoria + Albert

De Victoria + Albert Candella 114 wastafel is ideaal voor moderne, traditionele en overgangsstijl badkamers. De gladde poten zijn gemaakt van gepolijst chroom en zijn bekroond met een Victoria + Albert Mandello 114 solo Quarrycast wastafel.

Een prachtige rechthoekige wastafel, met twee poten en een matglazen plank. Er is een optie beschikbaar inclusief overloop. Tevens komt deze vintage wastafel komt met 5 jaar fabrieksgarantie en de wastafel beschikt ook over 0,1, of 3 kraangaten, welke al van te voren zijn gemaakt.

Vitra

Met zijn metalen rek van robuust roestvrij staal wordt de Istanbul wastafel aan de muur bevestigd en straalt hij industrieel design op zijn best uit. De elegante, vlakke look wordt stijlvol versterkt door zachte rondingen. De wastafel van VitrA is een allrounder op het gebied van hygiëne, dit komt door de twee aanwezige coatings. Deze coatings zorgen ervoor dat de groei van bacteriën met meer dan 99,9% wordt verminderd. Tevens rolt vuil en kalkaanslag er gewoon met het water van de wastafel af. Ook dit zorgt voor een snelle reiniging thuis.

We zijn ondertussen alweer bij het einde van dit artikel aangekomen. Ook met artikel over vintage wastafels hopen wij je weer geinspireerd te hebben! Er zijn tevens voldoende opties vintage wastafels aanwezig om van te kiezen. Laat dus vooral een reactie achter als je vragen hebt, want wij beantwoorden deze graag om jouw op weg te helpen met het ontwerpen van jouw droombadkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.