Hoe verberg je de leidingen van de gootsteen?

Hoe verberg je de leidingen van de gootsteen?

Reading Time: 3 minutes

Uw keuken is niet compleet zonder spoelbak, waarin u uw vaat kunt doen, uw ingrediënten kunt afspoelen… Om goed te functioneren zijn leidingen nodig die omslachtig en niet erg fraai zijn. Om dit esthetische probleem te verhelpen, bieden wij u onze beste ideeën te verberg van leidingen.

Badkamerleidingen

Voor doe-het-zelvers: bekisting op maat

witte leidingen op een paarse muur

Voor deze techniek moet u de afmetingen nemen van het gedeelte van de leidingen dat u wilt verbergen. Vervolgens kunt u met houten planken van de overeenkomstige afmetingen een soort kist maken die de onelegante leidingen verbergt. Wij raden u echter aan een ruimte over te laten om bij de leidingen te kunnen komen in geval van lekkage, of er een gemakkelijk te verwijderen constructie van te maken. Het is ook een goed idee om uw ommanteling in dezelfde kleur te schilderen als uw muren, om de camouflage nog effectiever te maken.

Voor kleine ruimtes: verberg leidingen en extra opbergruimte!

Dit alternatief wordt gewaardeerd, vooral als uw badkamer smal is en elk hoekje geoptimaliseerd moet worden. Na het opmeten van uw leidingen zoekt u een kast met de bijbehorende afmetingen. Het is belangrijk dat uw kast een ruimte aan de achterkant heeft, zodat uw leidingen perfect in de kast passen.

witte badkamerkast met leidingen, toiletpapier, handdoeken
Allibert badkamer Porto set

Altijd meer decoratie voor het verberg van leidingen!

Als de bovenstaande alternatieven te ingewikkeld zijn, zijn er nog andere, meer eenvoudige manieren om het verberg van leidingen mogelijk te maken.. Deze zijn voornamelijk gebaseerd op decoratie.

Een kwastje verf…

Een snelle en effectieve manier om uw leidingen te verbergen is ze te schilderen. Verf je leidingen in dezelfde kleur als je muren, zodat ze opgaan in je badkamer. Vergeet niet uw badkamer te beschermen met dekzeilen of tape voordat u verder gaat, om beschadiging van uw kamer te voorkomen.

Ga voor groen!

Planten zijn niet alleen voor je tuin of woonkamer! Ze zijn ook perfect voor uw keuken. Ze brengen een natuurlijke en frisse toets in uw huis en zijn tegelijkertijd gemakkelijk te onderhouden. Een paar potplanten voor uw leidingen verbergen deze en zijn gemakkelijk te verwijderen, zodat u snel bij de leidingen kunt.

plantjes in een bloempot op de wastafel met een marmer achtergrond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.