VitrA

VitrA

Reading Time: 2 minutes

Vorige week hebben we gekeken naar het merk Wisa. Deze week is een ander merk aan de beurt. Vandaag kijken we naar het merk VitrA.

Een lange geschiedenis

Het jaar was 1942 toen een groep van 8 man er aan werkte om aardewerk te importeren naar Istanbul. Dit was lastig aangezien de import naar Turkije niet mogelijk in de tweede wereld oorlog.

Na de oorlog kwam er een grotere aanvraag aan sanitair producten en deze fabriek nam de leiding. in 1958 opende het merk zijn eerste moderne productie faciliteit. In het jaar 1966 nam het merk de naam VitrA voor het eerst in gebruik.

Om zich nog meer te onderscheiden, opende het merk een kranenfabriek in 1979. In 1983 ging dit merk voor het eerst internationaal.

Op de dag van vandaag wordt VitrA gezien als de leider van een breed aanbod aan badkameronderdelen. 50% van de verkopen gaan internationaal door een sterk distributie netwerk.

Inspiratie

Al deze jaren op de sanitairmarkt heeft het merk zeker het een en ander aan producten opgeleverd. Zo hebben ze lang de tijd gehad om hun aanbod aan producten ver te ontwikkelen. Hier komen enkele voorbeelden om jou te inspireren.

De toiletten van VitrA, en met name de hangtoiletten, zijn strak en modern. Of je nou zoekt naar een toilet met strakke lijnen of naar een toilet met vloeiende rondingen. VitrA heeft het voor jou. Ook komen ze met opties voor bidets of urinoirs! Ze hebben dus altijd het toilet wat jij zoekt.

Voorbeeld VitrA Hangend Toilet
VitrA Hangend Toilet

Ook de baden van VitrA zijn echt niet te missen. Dit is omdat het aanbod komt in vele unieke vormen. Zo heb je hoekbaden in diamant- of trapeziumvorm. Je hebt ook nog de vrijstaande baden met ronde vormen. Deze baden kunnen ook dienen voor jou als whirlpool. Om iedereen tevreden te houden hebben ze ook nog baden met klassieke ovale vormen.

Voorbeeld VitrA Bad
VitrA Bad

Wij horen ook graag wat jouw ervaringen zijn met dit merk! Twijfel vooral niet om een reactie achter te laten. Kijk ook voor meer inspiratie op onze webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.