Ideal Standard Conca serie

Ideal Standard Conca serie

Reading Time: 3 minutes
het logo van ideal standard badkamermerk

Ideal Standard is al meer dan 100 jaar een expert in de badkamerbranche. Ideal standard heeft verschillende series zoals JOY, Conca, Connect, … . De badkamerpionier werkt samen met verschillende badkamerexperts maar ook met architecten. Zo komen ze tot collecties die met hun tijd meegaan en tijdloos worden.

Dit is ook het geval voor de Conca-serie. Samen met Ludovica en Roberto Palomba, twee architecten en ontwerpers. PALOMBA SERAFINI ASSOCIATI hebben zich voor deze collectie laten inspireren door de jaren 70. De serie is minimalistisch en geometrisch. Het is perfect voor iedere badkamer. In dit artikel gaan wij u meer informaie geven over de collectie.

Conca wastafel

Voor de collectie heeft het merk verschillende hoofdartikelen geproduceerd. We beginnen deze collectie met de wastafels. Deze wasbak is een ronde wasbak. Vervaardigd uit keramiek.

Deze wastafel is gemakkelijk te installeren en past uitstekend in kleinere woningen.

Er zijn niet alleen de kleinere gootstenen, maar ook de dubbele gootstenen voor grotere gezinnen. Bij deze is er ruimte voorzien voor de badkamerproducten.

Kranen Conca serie

De Conca-serie van Ideal Standard omvat niet alleen wastafels, maar ook diverse kranen. Zoals u kunt zien op de eerste foto, hebben ze een mengkraan in goud. Dit is de thermostatische mengkraan voor bad en douche. Het is eenvoudig om te schakelen tussen de twee opties met de omkeerventiel. Deze kraan is niet alleen beschikbaar in goud maar ook in grijs, zwart en chrome.

De tweede kraan op de foto is ook een mengkraan. De kraan kan aan de muur worden bevestigd. De mengkraan is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Dezelfde als de eerste. Dit zijn natuurlijk niet de enigste kranen die de serie heeft, maar het heeft u een idee van welke stijl. De serie is meer voor moderne stijl die zeer simpel is. Het is perfect voor elk huis en makkelijk te installeren.

Badkameraccessoires

Om het geheel af te maken, hebben Ludovica en Roberto Palomba een reeks badkameraccessoires voor de serie ontworpen. Het assortiment badkameraccessoires omvat zeepbakjes, handdoekhouders, toiletborstelgarnituren en nog veel meer. Allemaal verkrijgbaar in de vier statement kleuren van de collectie.

JOY collectie

De Conca collectie is combineerbaar met andere producten uit de collectie, maar ook met de JOY collectie. Deze collectie is een samenwerking met PALOMBA SERAFINI ASSOCIATI. De JOY serie heeft een minimalistische uitstraling. Daarom is het perfect combineerbaar met de Conca collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.