Villeroy en Boch O.novo

Villeroy en Boch O.novo

Reading Time: 2 minutes

We hebben het een tijdje geleden al gehad over een andere serie van Villeroy en Boch. Namelijk de Subway 2.0. Deze week hebben we een andere serie van dit merk op het oog. Namelijk de O.novo serie.

Deze serie gebruikt de volledige potentie van creativiteit in jouw badkamer. Het komt met een erg moderne aanpak met soms wat klassieke elementen. Dit is terug te zien in de wastafels met erg fraaie vormen of tot klassiekere douchebakken en toiletten.

De serie valt vooral op door de helderheid en ingetogen elegantie. En dat voor een gunstige prijs-/prestatieverhouding. Het verenigt authenticiteit en klassiek design en past dus in vrijwel elk badkamerplan.

Een voorbeeld van een Villeroy en Boch wastafel
Villeroy en Boch O.novo wastafel

De douchebakken en baden van O.novo zijn erg overtuigend dankzij het tijdloze design. Sommige opties komen zelfs met antislipoppvervlak. De keramiek die O.novo gebruikt is compleet poriënvrij en gesloten wat betekent dat het schoonmaken ontzettend makkelijk is. Ook de glans wordt behouden op de acrylvlakken. Dit levert echte ontspanning en wellness voor jouw Villeroy en Boch douchebak.

De toilettenkeuze is ook ruim en erg stijlvol. De keuze uit toiletten bestaat uit klassiekere staande toiletten en moderne hangtoiletten. Daarnaast komt O.novo met een ruim aanbod aan urinoirtoiletten. Voor een Villeroy en Boch toilet is de O.novo dus altijd een erg goede betrouwbare optie.

Een voorbeeld van een staand toilet van O.novo
Villeroy en Boch O.novo Staand Toilet

Het mooie is ook nog dat de verschillende producten onderling combineerbaar zijn. Dit is verder in overeenstemming met jouw eigen individuele stijl.

Wij horen ook graag wat jij te zeggen hebt over deze serie van Villeroy en Boch. Twijfel dus niet om zeker een reactie achter te laten onder deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.