Onze collectie wastafelkranen

Onze collectie wastafelkranen

Reading Time: 3 minutes

De badkamer is wellicht de belangrijkste kamer(s) in een huis. Het is een plek waar je gebruik kan maken van al het goeds dat water ons te bieden heeft. De wastafelkranen helpen ons met het wassen van onze handen, soms onze haren en onze tanden.

In dit artikel gaan we ons focussen op wastafelkranen. In de zoektocht naar de juiste kraan kom je voor een aantal overwegingen te staan. Wat dacht je van het design, het formaat en alle extra opties van wastafelkranen? SuperBath heeft een enorm aanbod aan wastafel kranen in verschillen maten en kleuren, van verschillende merken en ontwerpers. Dus er zal vast wel een wastafelkraan voor jou tussen staan!

Een wastafelkraan is wellicht het meest belangrijke onderdeel van een badkamer. Daarom is het belangrijk om de juiste te kiezen. Dit, zodat ook jij heerlijk kunt gaan genieten van jouw badkamer.

Grohe wastafelkranen

Als eerste, wordt het met Grohe aan je geintroduceerd. Het maakt voor Grohe allemaal niet uit welke wastafel je hebt, wat je specifieke installatiewensen zijn of van welke stijl je houdt, GROHE heeft sowieso een geschikte wastafelkraan die bij jouw voorkeuren past. Van hoge kranen tot wandgemonteerde kranen en kranen voor opzetwastafels. Zo zijn we er zeker van dat jij het ideale product vindt. In de moderne woning zijn wastafelmengkranen met één hendel tegenwoordig de standaard. 

Allibert

Allibert Hoge Wastafelkraan VISION 50x270x208mm Zwart

Het merk Allibert heeft een Franse afkomst. En is al meer dan 80 jaar actief als marktleider in de wereld van badkamersanitair. Tevens biedt allibert een geweldig aanbod van badkamermeubelen, sanitair, badkameraccessoires en zelfs tuinmeubelen. Dit merk onderscheidt zich voornamelijk met moderne designs, gebruiksvriendelijkheid en comfort. Ook is het aanpassen van jouw badkamer eenvoudiger dan ooit, dankzij de diversiteit aan opties waarmee jij jouw badkamermeubilair kan aanpassen.

Duravit

Een wastafel kan natuurlijk niet functioneren zonder een wastafelkraan. Het aanbod van Duravit kranen is zeer breed en bestaat uit de volgende producten, wastafelmengkranen, fonteinkranen en bidetkranen. Allemaal hebben ze een elegant en tijdloos design. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar helderheid en eenvoud. Toch moeten ze bij Duravit hun creativiteit kwijt kunnen en worden er kranen met wat complexere vormen ontworpen die nog steeds mooi in elke badkamer passen.

Hansgrohe wastafelkranen

Of je nou op zoek bent naar een Hansgrohe keukenkraan, wastafelkraan of douchekraan, een Hansgrohe regendouche of andere douchekop, het merk biedt het allemaal in moderne, tijdloze en unieke ontwerpen.

Misschien heb je een voorkeur voor een wastafelmengkraan met een hoekige vorm, of ga voor een bijzondere uitstraling met een zwarte wastafelkraan! Aan kwaliteit hoef je niet te twijfelen. Tevens zijn veel artikelen uitgerust met de Coolstart- of Ecosmart-technologie. Zo houdt je rekening met het milieu en bespaar je in je portemonnee.

Villeroy en Boch

Wanneer u opzoek bent naar glanzend chroom, mat wit of edel champagne, dan zijn de producten van Villeroy en Boch perfect voor jou. De kranen zijn altijd een ware eyecatcher! Kies uw favoriete product uit de verschillende uitvoeringen. Of u uw kraan nu aan de wand of op een verhoogde voet wordt gemonteert, uiteindelijk wordt het een stijlvol geheel dat uw badkamer complimenteert.

Ondertussen zijn we alweer aan het einde van dit artikel gekomen. Kort samengevat, er zijn voldoende merken die ieder een bijzonder aanbod van mooie producten aan kan bieden. Voor ieder wat wils! Nu, is het aan jouw om een keuze te maken, hoe moeilijk deze ook is. Als je vragen hebt, laat dan vooral een reactie achter onder dit artikel, wij beantwoorden graag alle vragen! Hopelijk kom je gauw de perfecte wastafelkraan tegen, die jouw droom badkamer compleet maakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.